Имате ли пријатели Албанци?

• Креатор на темата Креатор на темата Berov
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немам, затоа што едноставно нема Албанци таму каде што живеам.

Не ги делам пријателите а ни луѓето на вакви или такви. Ако е така познавам и кинези, јапанци, турци, португалци, германци, шпанци, литванци, албанци...но за мене тие пред се се луѓе.
Нема поента во вакви теми, зошто проблемот е во политичарите а не во тие со кои делиме држава.

Не ги делам пријателите а ни луѓето на вакви или такви. Ако е така познавам и кинези, јапанци, турци, португалци, германци, шпанци, литванци, албанци...но за мене тие пред се се луѓе.
Нема поента во вакви теми, зошто проблемот е во политичарите а не во тие со кои делиме држава.
Uf me trogna,priznavam.
So lazniov optimizam nikade ne odime.Golemo licemerie pravite,koga ke tepaat nekoi deca,koga ke ubijat nekoj deca i na krajot koga ke izlezat na ulica da gi branat,za vas se pleme,planinci,varvari...
Koga se raboti za druzba togas se super decki,intelektualci,zabavni.

Preispitajte se,prvo generalizirate,a posle oprauvate,ne bidete do tolku kontradiktorni.

:)

Орките како подгрупа го завземаат најголемиот дел меѓу нив. Еден многу мал и незначителен дел се асални, образовани ќерките што им излегуваат на кафе и се шетаат како секоја нормална девојка во цивилизиран свет. На второ место по бројност се суптилните орки. Навидум средени хигиенски, демек цивилизирани, нешто од нешто образовани оваа група вешто знае да манипулира со Македонците. Нам не ни е битно кој што е, има само добри и лоши луѓе, треба да гледаме напред заедно се дел од гадните лаги со кои што се служат а мирољубивите Македонци за кои девизата дека Нада умире задња е поапликативна отколку за било кој друг народ во светот ги прифаќаат на жалост со отворени раце. Абе џигерот да им го откорнеш на тие и на него ќе пишува учк, етники шиптарија, се ситат на убиени христијани низ светот. Еве го, го имам еден во близина. Во живо насмеан, весел, позитивен абе на мравка не гази, ќе речеш златно дете, а на ФБ сапорт муџахединс ин палестина, воени песни на орките, карти од голема албанија, исламистички сајтови и јутуб видеа со проповеди од оџи кои тука Шабан наш ги става за сеир. Не дозволувајте да бидете манипулирани. Ни случајно да не потпаѓате на пропагандите од тоа гнидите соросоидни-сите сме луѓе, сите сме исти, да се цениме и слични срања. Ако утре не дај Боже вашето дете биде тепано истите тие со прст нема да мрднат, туку во најмала рака ќе си останат верни на своите премолчано, или крајно педерски ќе те нападнат тебе ни крив ни должен како сега веќе бивш еден член на форумот кој го извади својот гнасотилак кога ни беше најтешко. Имате Албанци и имате орки кои се многу побројни. Секое здружување со нив со надеж дека сте се здружиле со првите си играте против статистика. На седум кантари да ги ставате пред да одлучите. И држи вода и тоа што некои го кажаа. Во средини каде што се малцинство се прави душички на мравка не газат. Ако се намножат 5-6 фамилии ќе ја видите цела нивна доброта. Внимавајте, вардете се нарочито од тие нивни невладини организации и квазиинтелектуалци. Уште кога ќе ми текне дека еееј Македонци гласаа за онаа гнидана Селмани, млад бил, напреден бил, прогресивен бил за после тоа да стане прва учка, муџахедин уште вахабист што не стана. Знам дека многу од форумот тука не ме сакате дури и ме мразите и тоа си е ваше право. Ама најискрено, најдобронамерно и најчисто ве советувам-Пазете се од нив. Ме плашите со изјави од типот дека не требало да се генерализира, дека биле многу фер, дека ќе ти завшеле работа и слично. Не сте ни свесни какви се во срж и како прва прилика ќе ти го рокнат ножот во грб.

Искрени пријатели не, почитувани колеги да. Не нешто лично просто немам. Човек е човек без разлика на народноста. Кретененизмот или простаклотот немаат националност.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom