H
-HRO
Гостин
Sve skoro mi e original.Ja imam gta 4 za ps3 i ja plativ 5500 denari!Assassins creed za pc 2100denari,Fear antologija imam isto taka,PES,FIFA.....itn!Mnogu pari imam frleno na igri!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sve skoro mi e original.Ja imam gta 4 za ps3 i ja plativ 5500 denari!Assassins creed za pc 2100denari,Fear antologija imam isto taka,PES,FIFA.....itn!Mnogu pari imam frleno na igri!

Човек, ти нормален си, 100 евра за една игра :nesvest:... браво, секоја чест
јас игри имам купувано, ама онака од 100-200 денари, за се друго си постои јуторент, да е жив и здрав уште многу години![]()
Haha pa so da pravam nemozam da cekam i si kupuvam a baska nemam problemi ni so virusi!Vo igrite vnatre ima tutoriali kako da se igra so da se prai koi se fintite,a na gta 4 ima duri i karta na liberty city cel grad!

Абе се убаво тоа што има туториали и други додатоци... ама види, 5500 за игра, тоа е како минималната македонска плата :uvo:
Нема шанси, колкав и да сум фан на некоја игра, не давам ни приближно толку пари
а ме интересира одкаде ги набавуваш ?
п.с. после овие 2 поста може ќе ви заличи така, ама јас да си кажам
НЕ сум влав![]()
![]()
Неам , а и мислам дека не вреди кај нас оригинали да купуваш.
Нешто слично на тие игрите за PS со разни возила кога се пукавме, се кршевме...

Во денешно време кога се се наоѓа бесплатно на Интернет, не знам која е целта да се даваат такви големи суми за игри.