Имате ли оригинални игри?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување
H

-HRO

Гостин
Sve skoro mi e original.Ja imam gta 4 za ps3 i ja plativ 5500 denari!Assassins creed za pc 2100denari,Fear antologija imam isto taka,PES,FIFA.....itn!Mnogu pari imam frleno na igri!

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Sve skoro mi e original.Ja imam gta 4 za ps3 i ja plativ 5500 denari!Assassins creed za pc 2100denari,Fear antologija imam isto taka,PES,FIFA.....itn!Mnogu pari imam frleno na igri!
Никогаш не би купил на оригинал игра што излегува секоја година, како на пример овие спортскиве.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

Човек, ти нормален си, 100 евра за една игра :nesvest:... браво, секоја чест
јас игри имам купувано, ама онака од 100-200 денари, за се друго си постои јуторент, да е жив и здрав уште многу години :vozbud:

H

-HRO

Гостин
Човек, ти нормален си, 100 евра за една игра :nesvest:... браво, секоја чест
јас игри имам купувано, ама онака од 100-200 денари, за се друго си постои јуторент, да е жив и здрав уште многу години :vozbud:
Haha pa so da pravam nemozam da cekam i si kupuvam a baska nemam problemi ni so virusi!Vo igrite vnatre ima tutoriali kako da se igra so da se prai koi se fintite,a na gta 4 ima duri i karta na liberty city cel grad!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Haha pa so da pravam nemozam da cekam i si kupuvam a baska nemam problemi ni so virusi!Vo igrite vnatre ima tutoriali kako da se igra so da se prai koi se fintite,a na gta 4 ima duri i karta na liberty city cel grad!
Абе се убаво тоа што има туториали и други додатоци... ама види, 5500 за игра, тоа е како минималната македонска плата :uvo:
Нема шанси, колкав и да сум фан на некоја игра, не давам ни приближно толку пари
а ме интересира одкаде ги набавуваш ?

п.с. после овие 2 поста може ќе ви заличи така, ама јас да си кажам
НЕ сум влав :pos: :pos:

H

-HRO

Гостин
Абе се убаво тоа што има туториали и други додатоци... ама види, 5500 за игра, тоа е како минималната македонска плата :uvo:
Нема шанси, колкав и да сум фан на некоја игра, не давам ни приближно толку пари
а ме интересира одкаде ги набавуваш ?

п.с. после овие 2 поста може ќе ви заличи така, ама јас да си кажам
НЕ сум влав :pos: :pos:
Hahaha zavisi najcesto od jugoton,od Germanija tetka mi-se naogja.A gta 4 mi se igrase i od jugoton ja kupiv.Sea nekoj ke rece deka pes 2008 e sranje,jas vikam deka e top,posto gi imam procitano tutorialite i gi znam sutevite i ostanato-zatoa gi postuem originalite i baska nemaat virus!

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Неам , а и мислам дека не вреди кај нас оригинали да купуваш.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Неам , а и мислам дека не вреди кај нас оригинали да купуваш.
Зошто да не вреди?

Бај д веј, сите што имат оригинал Source игра на Steam (HL2, HL2EP1, HL2EP2, TF2, Portal или CSS) може да ги слегнуват бесплатно преку Steam најдобрите Source модови.

Многу е смех Die In Pain Rest In Peace. :vozbud: Нешто слично на тие игрите за PS со разни возила кога се пукавме, се кршевме...

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Неам, али мора да набавам, неможам веќе со овие пиратски!...

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
какви оргинали бе да давам бо 50 евра и више? :nenene:јок

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Немам оригинални игри, не сум купил и никогаш нема да купам, од причина што не обожавам многу игри. Имам некои оригинални музички CD-а, затоа што порано немав Интернет, не живеев во Скопје и немаше друг начин да ги добијам освен да си ги купам толку колку што се :)

Во денешно време кога се се наоѓа бесплатно на Интернет, не знам која е целта да се даваат такви големи суми за игри.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Во денешно време кога се се наоѓа бесплатно на Интернет, не знам која е целта да се даваат такви големи суми за игри.
In other words, you don't pay to support them, you don't get more games. Сметај дека просечен развивач добива (во Америка) околу 80-90,000 годишно а на една игра може да работат и до 100 луге. Плус лиценцирањето на енџините, плус маркетинг, плус се друго потребно да се заврши една игра.

Пример, GTA IV за 360 и PS3 на Rockstar ги чинеше околу 100 милиони долари. (не сметајки ја PC верзијата)

H

-HRO

Гостин
Originali se isplati da imas-zatoa ja kupuvam!Nema virusi,ima tutoriali za igrata vnatre,moze da se igra na internet na original serveri(cs...) itn..

Kajgana Shop

На врв Bottom