H
-HRO
Гостин
Sve skoro mi e original.Ja imam gta 4 za ps3 i ja plativ 5500 denari!Assassins creed za pc 2100denari,Fear antologija imam isto taka,PES,FIFA.....itn!Mnogu pari imam frleno na igri!
Никогаш не би купил на оригинал игра што излегува секоја година, како на пример овие спортскиве.Sve skoro mi e original.Ja imam gta 4 za ps3 i ja plativ 5500 denari!Assassins creed za pc 2100denari,Fear antologija imam isto taka,PES,FIFA.....itn!Mnogu pari imam frleno na igri!
Sve skoro mi e original.Ja imam gta 4 za ps3 i ja plativ 5500 denari!Assassins creed za pc 2100denari,Fear antologija imam isto taka,PES,FIFA.....itn!Mnogu pari imam frleno na igri!
Haha pa so da pravam nemozam da cekam i si kupuvam a baska nemam problemi ni so virusi!Vo igrite vnatre ima tutoriali kako da se igra so da se prai koi se fintite,a na gta 4 ima duri i karta na liberty city cel grad!Човек, ти нормален си, 100 евра за една игра :nesvest:... браво, секоја чест
јас игри имам купувано, ама онака од 100-200 денари, за се друго си постои јуторент, да е жив и здрав уште многу години![]()
Абе се убаво тоа што има туториали и други додатоци... ама види, 5500 за игра, тоа е како минималната македонска плата :uvo:Haha pa so da pravam nemozam da cekam i si kupuvam a baska nemam problemi ni so virusi!Vo igrite vnatre ima tutoriali kako da se igra so da se prai koi se fintite,a na gta 4 ima duri i karta na liberty city cel grad!
Hahaha zavisi najcesto od jugoton,od Germanija tetka mi-se naogja.A gta 4 mi se igrase i od jugoton ja kupiv.Sea nekoj ke rece deka pes 2008 e sranje,jas vikam deka e top,posto gi imam procitano tutorialite i gi znam sutevite i ostanato-zatoa gi postuem originalite i baska nemaat virus!Абе се убаво тоа што има туториали и други додатоци... ама види, 5500 за игра, тоа е како минималната македонска плата :uvo:
Нема шанси, колкав и да сум фан на некоја игра, не давам ни приближно толку пари
а ме интересира одкаде ги набавуваш ?
п.с. после овие 2 поста може ќе ви заличи така, ама јас да си кажам
НЕ сум влав![]()
![]()
Зошто да не вреди?Неам , а и мислам дека не вреди кај нас оригинали да купуваш.
In other words, you don't pay to support them, you don't get more games. Сметај дека просечен развивач добива (во Америка) околу 80-90,000 годишно а на една игра може да работат и до 100 луге. Плус лиценцирањето на енџините, плус маркетинг, плус се друго потребно да се заврши една игра.Во денешно време кога се се наоѓа бесплатно на Интернет, не знам која е целта да се даваат такви големи суми за игри.