Имате ли оригинални игри?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување
Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
И ако може некој да ми каже од каде може да најдам Diablo/Warcraft 3/Starcraft Battle Chest? Југотон прават ли порачки?
Овие можи да ги најш во Нико Компјутери... ако сеуште ги бараш. А иначе оргинал имам само WoW и GuildWars:Factions моментално. Се мислев за Spore дали да ја купам ама некако сега не ми се даваат пари а + заштитата на играта не е баш "најпогодна"(може само 3 пати да се инсталира а потоа треба да се јавуваш во EA). А може да се купат WoW:WotLK или пак Диабло3 здравје кога ќе излезе...

P.S. Сега приметив дека во Нико ги имаа овие игри ама не се во Battle Chest "верзија"....

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
имам 3. Мортал комбат 3 Цивилизација 1 и Blake Stone.. од проста причина кога г барав на нет порано ги немаше - беа легални. Сум дал 400 денари за секоја но со мерак. Сеуште си ги чувам како колекција

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Овие можи да ги најш во Нико Компјутери... ако сеуште ги бараш. А иначе оргинал имам само WoW и GuildWars:Factions моментално. Се мислев за Spore дали да ја купам ама некако сега не ми се даваат пари а + заштитата на играта не е баш "најпогодна"(може само 3 пати да се инсталира а потоа треба да се јавуваш во EA). А може да се купат WoW:WotLK или пак Диабло3 здравје кога ќе излезе...

P.S. Сега приметив дека во Нико ги имаа овие игри ама не се во Battle Chest "верзија"....
Е да, не се BC и не ги зимам. Питав во Југотон, за SC BC кое е 20$ на интернет, ми рекоа 2090 денари. Малку скапо нели?

Не зими ништо од ЕА, поготово нешто со секуром. 3 инсталлс и после да ја фрлаш играта не се исплаке, а и ризикуваш DVD ROM/RW да ти оде во пм.

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
:uvo: 2090 денари за SC . Малле појќе скапо бе.... Шо знам....А за секуромот ЕА малце и се зезна со тоа... На амазон Spore кога последно проверив имаше само една ѕвезда што малце е патетично. Луѓево намерно даваа такви оценки поради заштитата... Некаде прочитав дека Амазон дури и ги отстраниле тие оценки(поткуп од ЕА можда??) но народот се бунел и ги вратија... Не баш најдобар публицитет за ЕА. Значи навистина некогаш стварно не се исплаќа да земеш оргинал...:smir:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
:uvo: 2090 денари за SC . Малле појќе скапо бе.... Шо знам....А за секуромот ЕА малце и се зезна со тоа... На амазон Spore кога последно проверив имаше само една ѕвезда што малце е патетично. Луѓево намерно даваа такви оценки поради заштитата... Некаде прочитав дека Амазон дури и ги отстраниле тие оценки(поткуп од ЕА можда??) но народот се бунел и ги вратија... Не баш најдобар публицитет за ЕА. Значи навистина некогаш стварно не се исплаќа да земеш оргинал...:smir:
Од Blizzard и Valve и немаш гајле. :)

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
Епа да... Лично за мене имаат голема вредност игрите на Blizzard. Посебно warcraft 3 , warcraft 3 TFT и Diablo. Веќе долго време планирам да си ги купам и со тоа да на еден начин го подржам Blizzard во правењето на феноменални игри...Ама стално кога ќе соберам некоја пара ги трошам на нешто друго и никако да стасам да ги земам. Можда наскоро...:smir:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Епа да... Лично за мене имаат голема вредност игрите на Blizzard. Посебно warcraft 3 , warcraft 3 TFT и Diablo. Веќе долго време планирам да си ги купам и со тоа да на еден начин го подржам Blizzard во правењето на феноменални игри...Ама стално кога ќе соберам некоја пара ги трошам на нешто друго и никако да стасам да ги земам. Можда наскоро...:smir:
Оф топик: Gief money for TBC! :jaj:

Он топик: Па да вреди да се купат игрите на Близ.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Sakam da ja kupam Pes 2009 orginal, za da ja igram online, ima nekoj informacija od kaj se kupuvaat orginalni igri kaj nas, i kolku pari se

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Sakam da ja kupam Pes 2009 orginal, za da ja igram online, ima nekoj informacija od kaj se kupuvaat orginalni igri kaj nas, i kolku pari se
Југотон (многу се скапи (зависи)) и Нико Компјутери (само една имам земано, поточно Prince Of Persia Trilogy за 550 денари, ефтинко) знам дека продават. Анхоч може да имат нешто.

Amazon може да донесе некои игри до Македонија. Play-Asia ги носе сите што ги има (таму дефинитивно ке ја има PES09). Друго не ми текнува сега.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Абе ја Diablo 3 да си ја земам и доста ми е :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom