Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам страв , иако со еден авион што се возев се урна - тој на Палаир Мацедониасамо што дојдовме од Франкфурт следното полетување за таму падна авионот во Миладиновци - сите умреа мислам ........... за малце :jaj:
остај Скај вингс вози се со јат да видиш што е превртување џигер исто приватна 22ка само у воздухАбе фобија неам коа мислам на авион не дека ми е страв......Јас иам страв од висина...:kesa:Ко мал сум патувал многу пати последен пат беше на 6 години...И коа ке ми каже некој авион ми доаѓа мислата дека ке се сруши (највечи баксуз сум), ке експлодира значи се најлошо...некој ке каже поголеми се шансите да загинеш со кола или на пешачки ама па за мене колата е свето нешто на 4 тркала на асвалт...а не авион со мотор кој лебди у воздух.....И сеа треба да идам со некојси skywings до Шпанија....али 15 дена додека да идам само си мислам на најлошото и дека некој ке ме глеа у дневник на задни 3 страни -.- !Затоа некој нека препорача некое апче или нешто друго или пак ако летал со тој skywing нека сподели доживувања и колку често има турбуленции такви срања....Знам отидов малце офтопик али да се распрашам јас....:kesa: