Имате ли дечко (маж) / девојка (жена)?

• Креатор на темата Креатор на темата Sweet Barbie
  • Време на започнување Време на започнување
help.gif
Немаме. :pos: :pos:

Imam decko. So nego sum edna godina i mesec dena. Mojata ljubov kon nego raste sekojdnevno se poveke i poveke. Dovolna pricina da sum so nego e sto go sakam... potoa, doverbata isto taka ja odrzuva nasata vrska. Taa e najvazna. Nesmeam da ja izostavam i iskrenosta... go obozavam poradi negovata iskrenost. Sum so nego i me privlekuva bidejki ednostavno znam i cuvstvuvam deka toj e vistinskiot.

последната врска ми траеше околу година и 8 месеца ..
сингл сум веќе месец време отприлика .. :toe:

До завчера имав...Веќе не :) ;( Сега имам Хрчаче :pos:

Немам дечко. Последниот го продадов у оние продавницине за користена роба, пошо почнаa ептен да му откажуваат некои функции. :(
Маж уште никад не сум си купила, али имам планови за нов модел на дечко. Го немам пикирано конкретниот модел, али листам некои каталози, па веројатно ќе најдам соодветенgwupaca :pos:

Веќе 2 века без девојка. И пред да се стопи снегот не тргнувам да барам. А кога ќе се стопи снегот, ќе се нацртам некаде на видно место (ко стожер во поле) и ќе чекам да видам дал ќе застане некоја да види дал ме бива за дечко.

Немам дечко. Последниот го продадов у оние продавницине за користена роба, пошо почнаa ептен да му откажуваат некои функции. :(
Маж уште никад не сум си купила, али имам планови за нов модел на дечко. Го немам пикирано конкретниот модел, али листам некои каталози, па веројатно ќе најдам соодветенgwupaca :pos:
абе све ова ок... само гледај .. за да не би се зезнала... неиспробана роба не купувај...

Имам девојка која ја сакам највеќе, кратко и јасно, бидејќи ме стегна до негде во некои погледи, ме полни со позитива, најсреќен сум и се остало што следи...:wink:

Раскинав вчера.Сега сум онака free.Нема да има кој да ми се качува на глава веќе.

немам дечко, тука се регистрирав за да си најдам...има доброволци:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom