Имате 156 секунди

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
ама треба да знаеш што кај се наоѓа, а ај сега ја да појдам онде појма немам што каде е. инаку блазеси му. зошто баш тој вака да збира? зошто и кај нас не направат нешто слично и мене да ме извлечат? значи колку среќа имаат некои луѓе не се свесни ни самите.
а тој погоре што пишал дека понижувачко било!!???...ма дај те молам камо мене вака да ме извечат ако сакаш и за тебе ќе соберам. кое пусто понижување.......
и требаше поцврсто да ги држи телефончињата :) сите му испопаднаа ама сигурно не му е до нив

Искрено да те пуштат ќе се изгубиш целосно нема да знаеш што попрво да фатиш и да си земеш.
Во право си има да се онесвестиш од возбуда :vozbud:освен ако немаш добро познавање од теренот:D

Овој добро ги "избричи"...
Ама да се најде некој апла ненормален/ apple fanboy ќе го откорне рафтот од Apple :D

Шо е воа бе? Ништо!
Да ги пуштат нашите роми тука се ќе соберат и ќе им останат 35 секунди, и ќе прашаат "А тапетите да ги вадам ли?" :icon_lol:

:pos:

29.000 евра,кога ќе ги заработите,јавете ми се?....после ќе правиме муабет дали чинело или не дечково што трчал.

Искрено да те пуштат ќе се изгубиш целосно нема да знаеш што попрво да фатиш и да си земеш.
Нека ме пуштат па ќе ти кажам дали ќе се изгубам :)
Мечка да ме брка нема толку брзо да трчам колку тука :)

епа по љубоморен никогаш не сум бил... уффффф му завидувам на дечково ептен!!!

Знае се точно каде стои, мене ми треба 1 недела да научам што каде стои, потоа нека ме затворат, а мојот список еве го:

2-3 плазми
5-6 телефони
3 лап-топи
5 камери
4 фотоапарати
и друго што ќе ми се најде пред патот. :icon_mrgr:

Што беше тоа црвеното при крајот?

Иначе вакво нешто на македонско ниво нема шанси да се случи. Види колкава е продавницава. Сигурно во ден имаат заработка од над 50-ина илјадарки! Така да ова за газдата е повеќе од исплатливо!

Па добро собра братов, лудници е...само брзина и снага малце ти треба и да знајш кај се работиве :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom