Ciudad Juarez
rothschild
- Член од
- 18 март 2015
- Мислења
- 385
- Поени од реакции
- 403
Ротшилди уствари се Ашкенази Евреи.Оваа нација се Хазари кои го превземале идентитетот на Евреите за да можат да манипулираат,затоа што Хазарите биле познати меѓу другите народи како многу злобен народ кој прв воведува сатанизам како државна религија.А ха, има смисла. Отсекогаш ми беше сомнителен Хитлер со тие мустачињата и со темната коса, знаев дека е евреин. А овој Соломон Ротшилд има врска со царот Соломон кој го изградил храмот? Мора некако да е поврзано.
Соломон Ротшилд мислам дека нема поврзаност со царот Соломон.
Спомнав и погоре дека блиску до местото имаат пронајдено неколку трупови на мали девојчиња.Еве, јас ќе ти поставам еден куп ритуали на Златна Зора, кои ги има на интернет, поставени со дозвола од самиот Ред. Не се кријат по никакви шуми.
И, што со тоа? Докажува дека го обожуваат Сатаната? Ниту јас, ниту ти поима немаме за значењето на овие пракси.
Ама вака не е интересно, појако е кога ќе ги читаш глупостите на Дејвид Ајк и Алекс Џонс и ќе си фантазираш за некакви си групи кои пијат крв од деца, го обожуваат Луцифер и го владеат светот.
Прашувам,како тоа кучињата на Американската војска не успеале да ги детектираат труповите ?
Второ.Зошто Американската војска го истражува и обезбедува местото неколку дена пред собирот ?
Трето.Зошто присуствува Американската војска на собири на приватен клуб ?
Дејвид Ајк во мојот живот го имам следено многу малку.
Алекс Џонс истотака.
Не се вади одма на овие луѓе.