PIRATIC
diplomiran klozetar
Дали вакви карти се продаваат некаде во МКД и каде и за колку ..... ?? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во првиот пост намерно не ја ставив и картата што најмногу ме вознемири :
Прегледај го приврзокот 44646
на оваа карта гледаме некаква саат кула што премногу личи на Биг Бен во Лондон,и луѓе кои панично бегаат највероватно од некаква војна или терористички напад. Ама на прв поглед нема да го забележите она што е најинтригантно: Петте луѓе што се ужаснати на сликата,носат маици во боите на олимписките кругови. Дали авторот сака да не асоцира на нешто,пресудете сами
Колку што јас знам сеуште постои големата библиотека во Александриа, ако не сум пропуштила уште една катастрофа, но според картава би требало да не постои или е на мета.
![]()
Знаеме дека големата библиотека во Александира е позната по чување на историски документи, сведоштва за цивилизациите кои постоеле пред Кирста а тука спаѓа и нашата историја, ако ја уништат, никогаш нема да можеме да докажеме кои сме, само Библијата ни останува.
Sekoja cest na maubetot druze .Idol si miЗошто картиве не излегоа во медиумите после туркањето на зградите, туку почнаа да читаат “нострадамусови пророштва“. Или пак се водат според картите што да рокнат понатаму?Ептен се тапа овие теорииве на заговори, жолт печат или како сакаш наречи го.