Илјада билети и бесплатен превоз со воз за натпреварот Македонија - Србија

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Треба само тие што ќе бидат извлечени да се појават на железничка. А, не еден извлекле, па си дошол со уште некој и после наместо 1000 имаш 3000 луѓе кои сакаат да се качат на воз кој нема шанси ни тие 1000 да ги собере. Освен тоа, и времето за тргање прави плус проблем, па така од 4 до 6 кога требаше да тргне возот поледниов пат, нема теоретски шанси некој 3000 луѓе еден по еден да стигне и да ги провери кој е на список, а кој дошол да се прошверца гага возење до Белград, па таму да си купи карта. Ама, тоа е македонски менталитет, толку ли е тешко да разберат дека во тој воз нема место за повеќе од илјада луѓе, и тие ако ги збере едвај, и затоа не треба тој што не е извлечен на лотаријата воопшто ни да се појави на железничка, зошто некој друг ради него ќе извиси.
Кога ли ќе се научиме на ред?

Ви го покажува ли кодот за верификација?

Апликацијата се пополнува само еднаш. Доколку некој корисник ја пополни апликацијата повеќе од еднаш автоматски ќе биде отфрлен од извлекувањето.
аха да. жими мајка ке ке биде отстранет :)
П.С кој е тој код за верификација бре дајте скриншат кај мене ништо такво не искочи

Благодариме што се пријавивте
дај боже да може со лична карта зошто пасош валиден немам...сега уште се да е како што би требало да биде haha

Se prijaviv,pa sega so gospod da me izvlecat!:)
A znae li nekoj vo kolku ke trga vozot za BG od SK?
Nekade procitav deka ke trgal vo 6,ali ne znam kolku e tocno!
Za Nish sam si plativ se,se nadevam sega i na malku sreka!

Прв пат ми се појави Internal error
од втор пат
Благодариме што се пријавивте

Благодарам што се пријавивте...

Ај да видиме може ке ми се насмевне среката :D

се пријавив...да видам дали имам среќа...иако не верувам во чуда...

Се пријавив,пишаа на фб од оваемакедонија.мк дека може со лична карта.

неможам да им се изначудам на овие шо пишуваат коментари. ни се пријавиле ни ништо оодм а прашуваат А КОГА ДА БИДЕМЕ ВО СКОПЈЕ ? А КОГА КЕ СЕ ПОАЃА ? А КОГА КЕ СЕ ВРАЌАМЕ? па добро бре толку ли се прости мајку му. нели читаат дека има број мобилен да остават за контакт и емаил адреса. толку ли се глупи и не им текнува дека емаилот и бројот го оставаат за дополнителни нформации. туууууууу што чурук народ имаме бре у пичку матер.
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 17:36 ---
За 40 евра ќе патувате 10 часа во смрзнувачки услови со воз 400 км, со штабски телиња?
:( за жал да. да ги имав 40 евра ке ги дадев и ич немаше да жалам! ама кога ги немам ова ми е единствена опција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom