Илјада билети и бесплатен превоз со воз за натпреварот Македонија - Србија

Член од
6 декември 2010
Мислења
238
Поени од реакции
158
Треба само тие што ќе бидат извлечени да се појават на железничка. А, не еден извлекле, па си дошол со уште некој и после наместо 1000 имаш 3000 луѓе кои сакаат да се качат на воз кој нема шанси ни тие 1000 да ги собере. Освен тоа, и времето за тргање прави плус проблем, па така од 4 до 6 кога требаше да тргне возот поледниов пат, нема теоретски шанси некој 3000 луѓе еден по еден да стигне и да ги провери кој е на список, а кој дошол да се прошверца гага возење до Белград, па таму да си купи карта. Ама, тоа е македонски менталитет, толку ли е тешко да разберат дека во тој воз нема место за повеќе од илјада луѓе, и тие ако ги збере едвај, и затоа не треба тој што не е извлечен на лотаријата воопшто ни да се појави на железничка, зошто некој друг ради него ќе извиси.
Кога ли ќе се научиме на ред?

Член од
25 февруари 2008
Мислења
143
Поени од реакции
42
Ви го покажува ли кодот за верификација?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Апликацијата се пополнува само еднаш. Доколку некој корисник ја пополни апликацијата повеќе од еднаш автоматски ќе биде отфрлен од извлекувањето.
аха да. жими мајка ке ке биде отстранет :)
П.С кој е тој код за верификација бре дајте скриншат кај мене ништо такво не искочи

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
Благодариме што се пријавивте
дај боже да може со лична карта зошто пасош валиден немам...сега уште се да е како што би требало да биде haha

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.378
Поени од реакции
326
Se prijaviv,pa sega so gospod da me izvlecat!:)
A znae li nekoj vo kolku ke trga vozot za BG od SK?
Nekade procitav deka ke trgal vo 6,ali ne znam kolku e tocno!
Za Nish sam si plativ se,se nadevam sega i na malku sreka!

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Прв пат ми се појави Internal error
од втор пат
Благодариме што се пријавивте

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Успеа ли некој да пополни или им прегоре Пентиум 2ката во МТВ кај што е серверов? :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Благодарам што се пријавивте...

Ај да видиме може ке ми се насмевне среката :D

M

MrzaRules

Гостин
се пријавив...да видам дали имам среќа...иако не верувам во чуда...

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Се пријавив,пишаа на фб од оваемакедонија.мк дека може со лична карта.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
неможам да им се изначудам на овие шо пишуваат коментари. ни се пријавиле ни ништо оодм а прашуваат А КОГА ДА БИДЕМЕ ВО СКОПЈЕ ? А КОГА КЕ СЕ ПОАЃА ? А КОГА КЕ СЕ ВРАЌАМЕ? па добро бре толку ли се прости мајку му. нели читаат дека има број мобилен да остават за контакт и емаил адреса. толку ли се глупи и не им текнува дека емаилот и бројот го оставаат за дополнителни нформации. туууууууу што чурук народ имаме бре у пичку матер.
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 17:36 ---
За 40 евра ќе патувате 10 часа во смрзнувачки услови со воз 400 км, со штабски телиња?
:( за жал да. да ги имав 40 евра ке ги дадев и ич немаше да жалам! ама кога ги немам ова ми е единствена опција

Kajgana Shop

На врв Bottom