Игри во кои тепаш Американци!

• Креатор на темата Креатор на темата Messanger
  • Време на започнување Време на започнување

Messanger

Аскер
Член од
15 октомври 2011
Мислења
380
Поени од реакции
344
Локација
Middle of nowhere
Долго ама баш долго време уживам играјќи нај различни ком. игри. Посебно летово, како и да е ги обожувам и ајде да речеме симнувам капа на создавачите на игри посебно ЕА гејмс за реалноста која ја пружат и соживувањето со историски настани. Татко ми пред некој ден ме прашува " Добро кога ќе бидеш германец и ќе тепаш американци" а тоа ме поттикна да прашам зошто никогаш ( колку што знам ) не се прават игри кои ќе прикажат освојување на Хитлер да речеме, Јапонци-Американци, Италијанци чуда...секако насилството и крвта е дел од секоја симулаторска игра?

пробај ја RUSE ... таму мислам дека можеш да играш со германци

Ау, феноменална рецензија за wannabe игра.

За жал, не верувам дека ќе има некоја дискусија на темава, ае вака ќе ја прекрстиме!

Можеш и Spec Ops да ја пробаш од новиве, а и во Sniper Elite v2 тепаш Руси, кои технички се алијанса нели. :)

Незнам на какви видови игри си љубител, ама постојат игри да, иако се малку.
Sniper Elite ти е одлична игра. Како што кажа Mac. Технички играш против алијансата.
Red Orchestra 2, Codename Panzers, Hearts Of Iron 1,2,3, Battlefield 1942...

Доколку сакаш онлајн играње, можеш да играш Call Of Duty World At War како нацист или Јапонец за време на втора светска војна. Истото важи и за Day of Defeat. :)

Ред Алерт, Empire Earth, World in Conflict, EndWar.

Ја играм Memoir '44 On-line и тепам Американци, Јапанци, Руси... (зависи од сценариото).

Долго ама баш долго време уживам играјќи нај различни ком. игри. Посебно летово, како и да е ги обожувам и ајде да речеме симнувам капа на создавачите на игри посебно ЕА гејмс за реалноста која ја пружат и соживувањето со историски настани. Татко ми пред некој ден ме прашува " Добро кога ќе бидеш германец и ќе тепаш американци" а тоа ме поттикна да прашам зошто никогаш ( колку што знам ) не се прават игри кои ќе прикажат освојување на Хитлер да речеме, Јапонци-Американци, Италијанци чуда...секако насилството и крвта е дел од секоја симулаторска игра?

Па пробај ги стратегиите кај што можеш да играш со Кина или Русија против Америка и обратно :)

Ќе те лапне помрачина тебе ако зборуваш многу за тепање американци :D Се' гледаат црните хеликоптери :P

Од идеја до бизнис, направи ти :)
--- надополнето: 27 јули 2012 во 20:13 ---
Осмели се :)

Тие што ги тепаш во Снајпер Елит некои се Германци(ССовци), а некои се Руси т.е. Совети(НКВДовци) .......... инаку ти си Американец и има повеќе стази во некои тепаш Германци, во некои само Руси ........... интересно е тоа што од една страна те бркаат Германци со нивните Тигар тенкови, а од друга страна и Советите кои се доста заебани во играта !
Б.Т.В. Истовремено они самите се борат едни со други Германци ВС Совети, а ти како Амер и како снајпериста се бориш и против едните и против другите ............. јака игрица, ја изиграв пред некоја година и уште ми е во сеќавање ! :icon_mrgr:

Call of motherfucking Duty mothetfucking Modern motherfucking Warfare motherfucking 2

Нели, во последните неколку мисии тепаш Американци. Само тие што ги тепаш се специјална корумпирана единица предводена од корумпиран генерал. За да го оправдаат тепањето, нормално.

Codename Panzers, ArmA со модови, Call of Duty со модови, Blitzkrieg, Battlefield 1942, Achtung Panzer, Silent Hunter III i V, Red Orchestra 2, Hearts of Iron, Close Combat, Men of War, Faces of War, Combat Mission, Sudden Strike, RUSE, Company of Heroes и продолженијата, Axis and Allies, Panzer General, War Leaders, Order of War.

Тие што ги тепаш во Снајпер Елит некои се Германци(ССовци), а некои се Руси т.е. Совети(НКВДовци) .......... инаку ти си Американец и има повеќе стази во некои тепаш Германци, во некои само Руси ........... интересно е тоа што од една страна те бркаат Германци со нивните Тигар тенкови, а од друга страна и Советите кои се доста заебани во играта !
Б.Т.В. Истовремено они самите се борат едни со други Германци ВС Совети, а ти како Амер и како снајпериста се бориш и против едните и против другите ............. јака игрица, ја изиграв пред некоја година и уште ми е во сеќавање ! :icon_mrgr:

Ти ваљда збориш за кецот, чим си ја играл пред некоја година.

Сега излезе двојката Sniper Elite, пробај ја! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom