Играме фудбал - 10.07.2014 - Четврток, 19h!! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате?

• Вкупно гласачи
    27
Дечки абе лошо сте ме разбрале. Не мислев да дојдам и да бидам резерва, туку мислев овде да бидам резерва, доколку некој откаже дека можно е да улетам. И јас сум добар со кондицијата ни мене не ми е до мењање. :D
Ne brat,dobro te razbrav jas,zborev so sky poso on zborese za menjanje a realno ne mi se iskaca vlaga na sekoi 5 minuti koga mozam da igram komotno cel mec ti teknuva?

Sent from my iPhone using Tapatalk

И Рики може да стои цел меч. Пушта сидрото у шестерец и не се мрда.

ако има уште место кажете... за назад или голман сум добар...бар така ме фалат... :)

На крај ќе бидеме помалце од 12 луѓе или па и теренот ќе биде зафатен, така да размислувајте за алтернативни решенија. На пример многу битна информација е дали се вклучуваат рефлекторите на теренот, и кога.

Дечки ми испадна нешто, така да неам статус веќе резерва, туку пензиониран. Видете што како, ако ееептен сте на граница и еден да ви фали, ќе дојдам.

На крај ќе бидеме помалце од 12 луѓе или па и теренот ќе биде зафатен, така да размислувајте за алтернативни решенија. На пример многу битна информација е дали се вклучуваат рефлекторите на теренот, и кога.
Се уклучуваат но тоа од школото. Засега како што гледам се е во ред се надевам нема на некој да му испадне во последен момент нешто, на крај краева и да испадне ќе дојде препоставувам некој од тука. За теренот јас поминувам скоро секој ден секогаш теренот бил слободен така да ако сме малери сите ќе ни биде зафатен :D

Многу битно да бидете таму барем 10 мин пред 19 часот бидејќи во 19ч најдобро е да почнеме додека малце се загрееме и сл ќе ни помине време најдобро 10 мин порано таман за да почнеме на време. (y)

Дечки не успеав да ја напумпам топката со иглица, можеби пумпата не ми чини, не знам. Ќе пробам утре на вулканизер ама мислам дека не е лошо да се бара и алтернативна топка да не биде ако мојава не чини да извисиме.

Ако некој има пумпа е во во правец Карпош-Ѓорче нека ми пише да пробаме да ја напумпаме.

Јас ќе земам... Се гледаме во 7!

Значи јас сум во екипата со светли маици, така? :)

Значи јас сум во екипата со светли маици, така? :)
Еве ги тимовите:

Ф.К БЕЛОГЛАВИ (F.C White Heads)

Дресови:
11971220161720633624ryanlerch_white_t-shirt.svg.hi.png

Играчи:

1.Nomoregames
2.Trajce
3.Ricky
4.kaiser
5.Cthulhu
6.kembaW

Ф.К ЦРНИЛИШТЕ (F.C Blackwood)

Дресови:
plain-black-shirt-md.png

Играчи:

1.Peja
2.Sky
3.Drugar
4.bookfan
5.Fantastiko
6.xkiko

Овде на сликата можете да ги погледнете кофициентите :D

bet365-png.97141

Сега решив да прочепкам малку наназад и да побарам нешто,не успевам да најдам пост од @xKiko ,некој контакт со него?Да не не дојде...

Сега решив да прочепкам малку наназад и да побарам нешто,не успевам да најдам пост од @xKiko ,некој контакт со него?Да не не дојде...
Да викаме замена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom