Играч од вашиот омилен тим што ве нервира (причини)

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Откако престанав да мислам лошо за Браун и да ги забележувам добрите страни во неговата игра и напредокот од првотимската игра претходната сезона, повеќе нема некој што ме нервира во Мен Ју.Сите си ги сакам:pipi:

Нема таков :pipi: но кога веќе би морал да избирам би рекол Гигс, се поради онаа неговa пуста левица на која мора да се намести за да шутне :nerv: ама кога ќе се намести :zlo:

па Емерсон... тромав е многу и џабе го викаат пума, очигледно игра на стара слава

Одо ме нервира ке отиде по страна и кога ке треба да набаци ке ја отера у публика,осет нема

Дејан Станковиќ затоа што е циган заедно со Горан Славковски усташот продадени души и двајцата.:smir:

Одо ме нервира ке отиде по страна и кога ке треба да набаци ке ја отера у публика,осет нема

хехехехехехехехехехехехехехехе тој не да нема осет, Одо е нешто невидено. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

(Јувентус) Молинаро :nenene:--Кога греши најмногу ме нервира големи дупки права заота

емерсон и броки:pipi:

молинаро...:tapp:

Кименти, му ебам муцката. Кај го зедоа овој за втор голман... :tapp: супер си беше Беларди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom