- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 1.852
- Поени од реакции
- 1.382
Навивам за баерн и можам да изјавам дека оттл ти е најголем дибек во историјата на клубот , јез да е млад али сигурно го земале со врски  и добро е што пизаро си отиде , и дајбоже подолски да отиде на позајмица за да научи да игра боље .. епа сега ајде тони и макаи напред парче .. и многу ми фали дајслер леле манга беше типот ! ајт.
 и добро е што пизаро си отиде , и дајбоже подолски да отиде на позајмица за да научи да игра боље .. епа сега ајде тони и макаи напред парче .. и многу ми фали дајслер леле манга беше типот ! ајт.

и добро е што пизаро си отиде , и дајбоже подолски да отиде на позајмица за да научи да игра боље .. епа сега ајде тони и макаи напред парче .. и многу ми фали дајслер леле манга беше типот ! ајт.

..Od Juve nikoj ne me nervira...Me nerviraat tie shto si otidoa...
..Od Juve nikoj ne me nervira...Me nerviraat tie shto si otidoa... 

.Jas da prasam,a be da ne se bolni od epilepsija tie dvajca sto tolku pagaat.Poveke lezat nego sto igraat.
 .Jas da prasam,a be da ne se bolni od epilepsija tie dvajca sto tolku pagaat.Poveke lezat nego sto igraat.