Игор Трпески

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
Дали кажа потребно е да одржуваме резултатска гол разлика? :D

Летачкиот БО !! :)
--- надополнето: Sep 14, 2011 6:24 PM ---
Дамјан,Чекоски , Антиќ , Владо и Мекејлеб - нашата тројка :D
--- надополнето: Sep 14, 2011 6:25 PM ---
Рече АНТИЌ СТОЈАНОВСКИ ? :D
--- надополнето: Sep 14, 2011 6:41 PM ---
Ma нема врска 2 или 4 исто е тоа :D
--- надополнето: Sep 14, 2011 7:02 PM ---
Инсистираа за три ... ви БЛАГОДАРИМЕ :D

Контакт со очите на судијата со мене хаааааааахахахаха ...
--- надополнето: Sep 14, 2011 8:01 PM ---
И шо сега офсајд ??? На крајот хахахахха ко го рече тоа ми идеше да се фрлам од 5ти од шо неможев да престанам да се смееам + победава елелелел хахахаххаха :pos:

Владо иливси и само одеднаш ќе стасам ли до Влатко Илиевски

Игор Трпески....најневеројатниот спортски коментатор во Македонија, без него не би било исто! Заштитен знак на ова ЕП во кошарка, се разбира покрај нашите ЛАВОВИ, респекат за цел тим и целата делегација на Македонија, вклучувајќи го и Игорче кој искрено коментира и во секој случај ќе не насмее и расположи со коментарите.

Најјак моменац:

Уууу почитувани гледачи како ме гледа Ламоника, јас и колегата Марјан Ников региравме пред малку... Леле ме кажа на делегатот :cuc::D:D:D

P.s Простете карикирав, али можете да го замислете Игорче наш фејс ту фејс со Ламоника

Најјак моменац:

Уууу почитувани гледачи како ме гледа Ламоника, јас и колегата Марјан Ников региравме пред малку... Леле ме кажа на делегатот :cuc::D:D:D

P.s Простете карикирав, али можете да го замислете Игорче наш фејс ту фејс со Ламоника
хаха, општо лудило беше, цела нација се тресе а тој си коментира за него и за маките негови :pos:

хаха, општо лудило беше, цела нација се тресе а тој си коментира за него и за маките негови :pos:

Си пукна човекот... Ко кажа за тоа дека му ловиме гафови а ние полуфиналисти :pos: Очекувавпонатаму да си каже дека уше е девица, дека у средно го малтретирале и дека курето му е мало. :pos:Игорче цар!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom