Игор Трпески

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.131
Поени од реакции
25.645
Што сега Ламоника ќе смислиш.... да видиме....дааа, погледни ме во очи :D:D:D

П.с Многу сум се смеел и на ова шо го лупна :

" И сега Ламоника се жали кај Антиќ за мојата реакција ... хахахахахаха ":pos::pos::pos:
Еднаш, еден судија го погледна на криво Игорче. Еднаш...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Литванија го промашува последниот шут...
0.5 секунди до крај...
Игорче го започнува ВРВОТ на своето коментаторско шоу:vozbud:
Одам со детален хронолошки опис на зборовите шо ги искористи Игорче до крајот на мечот......:vozbud:
"Македонија е на Чекор до полуфинале(се повторува неколу пати)...:vozbud:
Што ли сега Ламоника ќе смислиш?:pos:Да видиме:)ДАААААААААААА:D
Погледни ме во ОЧИ и овој пат:pos::eek::vozbud:
Тоа нема соомнение ќе ми го потврди и колегата Марјан Ников,и нему едноставно МУ ПРЕКИПЕ МЛЕКОТО ПРЕКУ ЛОНЧЕ:drk::vozbud::drk:,па и на останатите наши колеги...:D
66-65 што сега ОФФСАЈД?:D:eek::pos:ЕНЦ?:vozbud:Ајде да видиме:vozbud:..
Ламоника оди кај делегатот на натпреварот..Што сега?:)
Треба!?:D две слободни фрлања за Владо Илиевски.Пола секунда до крајот...пола секунда до крајот...
Ајде со Русија го вратија времето,ама овде не можат да го вратат 50(ПЕДЕСЕТ)СЕКУНДИ:vozbud::cuc:ЦАРРРРРРРРРРР:pipi:..
Сега бара некоја правда не знам што литванскиот селектор...:D
Владо Илиевски..Ајде Влатко цела Македонија е со тебе,Влатко Илиевски за +2..(.два пати)..
Влатко Илиевски за полуфинале,Влатко Илиевски за ПОЛУФИНАЛЕЕЕЕ НА МАКЕДОНИЈА..(.се повторува 5,6 пати)..
Игорче зарипнуваааааааааааааа:vozbud:КОНЕЦ:cuc:
Која легенда човече.....секоја чест за Игорче.....заштитен знак на Македонија...
Треба да го стават под заштита на законот,како поларна мечка да го штитат.:pipi:...амајлија е на Македонија...:X3:
Доживотно да ги коментира мечевите на нашата репрезентација.....и него да му дадат медал за посебни заслуги...:cuc:
Овај завршен коментар треба да влези во аналите на македонското спортско новинарство:cuc:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Не , тука нема фаул можеби на друг натпревар за три Тројка , Тројка ,Тројка ,Тројка !!!! .....
Големото МаСкедонско срце :D
Шо и да прават во второто треба да ПРОМАЧВАТ :D
Што сега ламоника ќе смислиш ?? Даа поголедниме во очии ... и на мојот колега Ников му прекипе Млекото преку лонче ... ШО СЕГА ??? ОФСАЈД , ЕНЦ ?
Ко расипано радио на крај звучи ... иначе секоја чест и гласот го изгуби !!! :D
Ви благодарам и вам .... еве и од Турски , Босански , Србски колеги честитки .... нашата раЗдос неизмерна нормално
Ќе се обидам и слекеторот Токузовски да го СОБЕРАМ на коментаторската позиција - Тишина штамаааа од овие ... играјте вие таму ЧАРЛИДЕРКИ (или како ги нарече ? ):D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Секоја му чест на човеков, сите плукаа и јадеа гомна, но само тој коментира со срце. :cuc:
Човекот врска си нема од кошарка и незнаењето го пополнува со јадење гомна за судиите.
А колку што он коментира со срце може било кој друг коментатор.
Јас го обожувам дека ме смее до солзи, иначе неговото ниво на познавање на кошарката е една голема нула.

Kajgana Shop

На врв Bottom