Идол-перална на пари?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Аман со овие? Секоја држава веќе ги има...имавме и ние неколку и што...излегоа 2-3 ца и толку :toe: пред тоа Србите,па ајде сите за Ноне? Сеа гледам Бугарите,па и тие со најголемиот идол на сите времиња,сега гледам на Сител и Хрвативе ќе ги давале...што ме боли ме уво за некоја 16-годишна од Бела Краина како пее :tapp:
...дали мислите дека ова се само перални на пари,се сеќавате како се гласаше па по еден па да можеа по пола човек ќе се испаѓаше :tapp: до кога ќе не лажат и ќе ни ги земаат парите вакви дебилни манифестации? :toe:

Неколку теми има за ова шоу, од виузелен аспект пишувајте во подфорумот Филм и ТВ, а овде од музички аспект, така да има и овде тема за ИДОЛ, па тамуи треба да коментираме, не тука

Неколку теми има за ова шоу, од виузелен аспект пишувајте во подфорумот Филм и ТВ, а овде од музички аспект, така да има и овде тема за ИДОЛ, па тамуи треба да коментираме, не тука
Молим те прочитај ја на глас твојава реченица и кажи ми дали ќе си ја разбереш...значи не зборам за идол како шоу нели? Зборам за парите што се вртат таму...или треба во трговија да ја отворам?

Молим те прочитај ја на глас твојава реченица и кажи ми дали ќе си ја разбереш...значи не зборам за идол како шоу нели? Зборам за парите што се вртат таму...или треба во трговија да ја отворам?

Да..

Еден ке почне со нешто, после сите го копираат тоа. А пари сигурно се во прашање и тоа голема сума. :toe:

Ма што се разбираме ние у шоУ бизмис?

Не не, не е пералньа за пари. Оште е рано, ште видите когат почнат концертите как двамата глупаци правjат парички... от глупаците. Ште почне едно изпраштане на SMS... мамата си е е*ало... Сега оште не е интересно.
Но гледам в Бугариjа две ваши момчета имат веке фен клубове ;-) - Александар Тарабунов и Боjан... не му знам фамилиjата. Но много са добри ;-)

Има оште мало време. А такава истериjа ште почне...

75201139.gif

Имаме нов модератор на Музика?!
Па ни модераториве на форум не се толку дрски ко тебе да кажуваат кој каде што и како да пишува!ОМГ.

види... идолов е вистина срање пошо секој некој ојт таму и прајт глупости... АЛООО... еднаш баш Жељко Јоксимович кажа една добра реченица... не го поддржувам идол... од цел свет се пријавуваат а само 1 излегвит ко ѕвезда и тој ќе го снемат од еднаш... перална на пари до тука и назад...

Само Иван Ангелов беше нешто поинтересно во идол ... се друго е веке видено...

Ne znam so praat dali perat pari ili ne,a i ne me interesira, vazno ja se iznasmeav, da se zivi i zdravi zirito, osobeno Fanki,a za Marija kolku e kompetetna za muzika ne sakam da komentiram, ali Fanki i Doni se zakon. Ovaa godina imase stvarno freakovi, a ima i mn dobri deca, nasite ne deka se nasi stvarno se najdobri. Ovaa Beti peese na Makfest ubava pesnicka - "Ke prodolzam" ja slusam i den denes, i devojceto e dobro. I taa Natalija od gevgelija pee odlicno. Dvajcata na slikata Bojan i Aleksandar se TOP, osobeno Aleksandar em e i harizmaticen i ubava boja na glas... A sega mojot omilen od bugarskiot idol, pesnata koja ke ostane vo bugarskata klasik - 6 kokoski enjoyyyy :pos2::pos2::pos2:

Дали ви текнува на идолот кога пееше Ноне,тогаш победи таа Црногорката...дали некој знае каде е таа? Пее ли? Направи ли кариера? Незнам ама сето тоа испаѓање,па смс пораки,па жири ништо нема смисла никој не излегол пејач од таму а сите се пријавувуваат за тоа :toe:

Аман со овие? Секоја држава веќе ги има...имавме и ние неколку и што...излегоа 2-3 ца и толку :toe: пред тоа Србите,па ајде сите за Ноне? Сеа гледам Бугарите,па и тие со најголемиот идол на сите времиња,сега гледам на Сител и Хрвативе ќе ги давале...што ме боли ме уво за некоја 16-годишна од Бела Краина како пее :tapp:
...дали мислите дека ова се само перални на пари,се сеќавате како се гласаше па по еден па да можеа по пола човек ќе се испаѓаше :tapp: до кога ќе не лажат и ќе ни ги земаат парите вакви дебилни манифестации? :toe:

Ќе не лажат се додека има такви глупаци и дебили кои гласаат, се пријавуваат и кои се надеваат на некоја што ти знам каква слава.
(без навреда за тој што ќе се пронајде меѓу горе споменатите):smir:
Идол како идол веќе одамна го има, не викам дека не гледам, значи го гледам зашто ми е интересен ама да гласам за некој јок:nenene:
Дали ви текнува на идолот кога пееше Ноне,тогаш победи таа Црногорката...дали некој знае каде е таа? Пее ли? Направи ли кариера? Незнам ама сето тоа испаѓање,па смс пораки,па жири ништо нема смисла никој не излегол пејач од таму а сите се пријавувуваат за тоа :toe:
За тоа дали некој направил кариера или не врска неам зашто не ги пратам што и како понатаму прават одкога ќе ги прогласат за победници, нешто слично беше со перење пари и за операција триумф кога се пролонгираа неколку емисии, а баш и ќе видиме дали Аднан ќе направи некоја кариера и каква.

Се тоа е бизнис главната поента е како да се земе повече пари, а за квалитетот на музиката, па тоа мже да трпи во има на скандалите и сландалозните одлуки кои носат пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom