Идол-перална на пари?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Аман со овие? Секоја држава веќе ги има...имавме и ние неколку и што...излегоа 2-3 ца и толку :toe: пред тоа Србите,па ајде сите за Ноне? Сеа гледам Бугарите,па и тие со најголемиот идол на сите времиња,сега гледам на Сител и Хрвативе ќе ги давале...што ме боли ме уво за некоја 16-годишна од Бела Краина како пее :tapp:
...дали мислите дека ова се само перални на пари,се сеќавате како се гласаше па по еден па да можеа по пола човек ќе се испаѓаше :tapp: до кога ќе не лажат и ќе ни ги земаат парите вакви дебилни манифестации? :toe:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Неколку теми има за ова шоу, од виузелен аспект пишувајте во подфорумот Филм и ТВ, а овде од музички аспект, така да има и овде тема за ИДОЛ, па тамуи треба да коментираме, не тука

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Неколку теми има за ова шоу, од виузелен аспект пишувајте во подфорумот Филм и ТВ, а овде од музички аспект, така да има и овде тема за ИДОЛ, па тамуи треба да коментираме, не тука
Молим те прочитај ја на глас твојава реченица и кажи ми дали ќе си ја разбереш...значи не зборам за идол како шоу нели? Зборам за парите што се вртат таму...или треба во трговија да ја отворам?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Молим те прочитај ја на глас твојава реченица и кажи ми дали ќе си ја разбереш...значи не зборам за идол како шоу нели? Зборам за парите што се вртат таму...или треба во трговија да ја отворам?
Да..

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Еден ке почне со нешто, после сите го копираат тоа. А пари сигурно се во прашање и тоа голема сума. :toe:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ма што се разбираме ние у шоУ бизмис?

Член од
17 март 2007
Мислења
702
Поени од реакции
26
Не не, не е пералньа за пари. Оште е рано, ште видите когат почнат концертите как двамата глупаци правjат парички... от глупаците. Ште почне едно изпраштане на SMS... мамата си е е*ало... Сега оште не е интересно.
Но гледам в Бугариjа две ваши момчета имат веке фен клубове ;-) - Александар Тарабунов и Боjан... не му знам фамилиjата. Но много са добри ;-)

Има оште мало време. А такава истериjа ште почне...

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Имаме нов модератор на Музика?!
Па ни модераториве на форум не се толку дрски ко тебе да кажуваат кој каде што и како да пишува!ОМГ.

S

StormRage

Гостин
види... идолов е вистина срање пошо секој некој ојт таму и прајт глупости... АЛООО... еднаш баш Жељко Јоксимович кажа една добра реченица... не го поддржувам идол... од цел свет се пријавуваат а само 1 излегвит ко ѕвезда и тој ќе го снемат од еднаш... перална на пари до тука и назад...

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
Само Иван Ангелов беше нешто поинтересно во идол ... се друго е веке видено...

Член од
3 февруари 2007
Мислења
293
Поени од реакции
30
Ne znam so praat dali perat pari ili ne,a i ne me interesira, vazno ja se iznasmeav, da se zivi i zdravi zirito, osobeno Fanki,a za Marija kolku e kompetetna za muzika ne sakam da komentiram, ali Fanki i Doni se zakon. Ovaa godina imase stvarno freakovi, a ima i mn dobri deca, nasite ne deka se nasi stvarno se najdobri. Ovaa Beti peese na Makfest ubava pesnicka - "Ke prodolzam" ja slusam i den denes, i devojceto e dobro. I taa Natalija od gevgelija pee odlicno. Dvajcata na slikata Bojan i Aleksandar se TOP, osobeno Aleksandar em e i harizmaticen i ubava boja na glas... A sega mojot omilen od bugarskiot idol, pesnata koja ke ostane vo bugarskata klasik - 6 kokoski enjoyyyy :pos2::pos2::pos2:

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Дали ви текнува на идолот кога пееше Ноне,тогаш победи таа Црногорката...дали некој знае каде е таа? Пее ли? Направи ли кариера? Незнам ама сето тоа испаѓање,па смс пораки,па жири ништо нема смисла никој не излегол пејач од таму а сите се пријавувуваат за тоа :toe:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Аман со овие? Секоја држава веќе ги има...имавме и ние неколку и што...излегоа 2-3 ца и толку :toe: пред тоа Србите,па ајде сите за Ноне? Сеа гледам Бугарите,па и тие со најголемиот идол на сите времиња,сега гледам на Сител и Хрвативе ќе ги давале...што ме боли ме уво за некоја 16-годишна од Бела Краина како пее :tapp:
...дали мислите дека ова се само перални на пари,се сеќавате како се гласаше па по еден па да можеа по пола човек ќе се испаѓаше :tapp: до кога ќе не лажат и ќе ни ги земаат парите вакви дебилни манифестации? :toe:

Ќе не лажат се додека има такви глупаци и дебили кои гласаат, се пријавуваат и кои се надеваат на некоја што ти знам каква слава.
(без навреда за тој што ќе се пронајде меѓу горе споменатите):smir:
Идол како идол веќе одамна го има, не викам дека не гледам, значи го гледам зашто ми е интересен ама да гласам за некој јок:nenene:
Дали ви текнува на идолот кога пееше Ноне,тогаш победи таа Црногорката...дали некој знае каде е таа? Пее ли? Направи ли кариера? Незнам ама сето тоа испаѓање,па смс пораки,па жири ништо нема смисла никој не излегол пејач од таму а сите се пријавувуваат за тоа :toe:
За тоа дали некој направил кариера или не врска неам зашто не ги пратам што и како понатаму прават одкога ќе ги прогласат за победници, нешто слично беше со перење пари и за операција триумф кога се пролонгираа неколку емисии, а баш и ќе видиме дали Аднан ќе направи некоја кариера и каква.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Се тоа е бизнис главната поента е како да се земе повече пари, а за квалитетот на музиката, па тоа мже да трпи во има на скандалите и сландалозните одлуки кои носат пари.

Kajgana Shop

На врв Bottom