Идеи за Македонија

Го сфатил,ама не го разбрал.:)

Овие двајцава Конкрит и АБЦ на форумов се ко Бони и Клајд хехе.. само кој е кој... и двајцата делуваат ко Бони..:pipi:

Овие двајцава Конкрит и АБЦ на форумов се ко Бони и Клајд хехе.. само кој е кој... и двајцата делуваат ко Бони..:pipi:

Затоа нам Братот ни изгледа ко Азис.:pos2:

ако имаше штос ок, набрзинка читам,

последен повик до сите кој имаат забелешки или идеи во врска со администрацијата...

Не сакам да навредам никој......
Конкрит и АБЦ....дали и дома ширите ваква негативна енергија?Дали и дома децата кога ве прашуваат што ќе бидам кога ќе пораснам,им викате-ти ништо нема да бидиш,ти ќе си циганче?Дали и дома вака го воспитувата децата,претпоставувам дека сте фамилијарни луѓе....
Ниеднаш ве немам слушнато да се изразите позитивно за оваа држава,макар колку и лоша да е...
ЗОШТО????????

Конкрит и АБЦ....дали и дома ширите ваква негативна енергија?Дали и дома децата кога ве прашуваат што ќе бидам кога ќе пораснам,им викате-ти ништо нема да бидиш,ти ќе си циганче?Дали и дома вака го воспитувата децата,претпоставувам дека сте фамилијарни луѓе....
Ниеднаш ве немам слушнато да се изразите позитивно за оваа држава,макар колку и лоша да е...
ЗОШТО????????

he , he............. crn gjavol ne naprai :) , ....mislev deka Makedonija ne e SPECIJALNA USTANOVA za narod so HENDIKEP ( ne samo govoren ...).......si mislev deka e samo nasilno vospostavena zandana .....znaci ..... se izvinuvam....prodolzete so tricite...lebot i onaka stanuva nedofatlivo skap....

ЗОШТО????????
Дома на децата им викаме,гледајте да не бидете вакви морони кога ќе пораснете,арамии со скорни,кој гледаат само за личниот интерес.
-Затоа што со позитивни вибрации само ќе долеваме нафта во огнот,ширејќи лажни надежи.И затоа свесно ве упатуваме на најлошото што може да ви се случи,а ако биде подобро,никому ништо,сите ќе се радуваме на вашиот успех.Зар не е така подобро?

Де бе па вие,не ве праам црни ѓаволи,понекогаш сте во право нема што,ама понекогаш толку претерувате и барате влакно во јајцето.:helou:
Понекогаш личите на оние двајцата од Мапет шоу:vozbud:
Да живееме во ГЕТО за жал,ја усеруваа државата со гоооооодини,не јаваат како магариња и се е едно исто.Но...верувам дека од ова подоле не може...
Па дајте бре малку оптимизам...:smir:

Де бе па вие,не ве праам црни ѓаволи,понекогаш сте во право нема што,ама понекогаш толку претерувате и барате влакно во јајцето.:helou:
Да живееме во ГЕТО за жал,ја усеруваа државата со гоооооодини,не јаваат како магариња и се е едно исто.Но...верувам дека од ова подоле не може...

Не знам дали приметуваш,ама во нашите последни постови провејува по малку и оптимизам.:wink:

Problemot e sto sme sekogas vo pravo.....nekogas epten , nekogas malku...,no SEKOGAS :)...i na nasa zalost taka ke bide i ponataka isto...zosto kako mi se gleda.... UMOT rekol dogledanje na Makedonskite izbranici.. :) Izgleda posle izborot vo nekoe sopce nekakov tretman im pravat...drugo objasnuvanje nema....TAKVI KRETENI posledovatelno veke dvaeset godini...TOA NE MOZE DA BIDE PRIRODNA POJAVA :)

Проблемот е што темава ја отворив како вовед во нешто поголемо, и ниедна конкретна идеа не добив, само јадење бурек и кукање

престанете да се кошкате ко стари баби и предложете нешто позитивно и КОНКРЕТНО

KONKRETNO???
opasno e konkretnoto.......podobro vaka...veruvaj mi....
baska nikoj ne saka konkretni aktivnosti...toa bi znacelo na primer min.60% od budzetski vrabotenite VEDNAS DOMA SO DVE PLATI OTPREMNINA, so metoda na desetkuvanje , bez pardon i ni po rodbinski ni po partiski vrski.....
....koj bi imal konkretni muda za toa?????... :)

Законот кој им овозможува на странците да купуваат земјиште ги дава очекуваните резултати:

- Го губиме Охрид.......... следно е зголемување на цените на услужните дејности и прехрамбените продукти.......или народски:

-Охриѓани за леб ќе одат во Ресен!

http://www.vest.com.mk/default.asp?id=148212&idg=8&idb=2313&rubrika=Makedonija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom