Идеи за Македонија

Ептен јаки бизнис идеи,ќе се направи БУУУУУУМ во Македонската економија.

Koja ekonomija be ABC Makedonija ke razviva koga nemame struja, mozime samo piperki da sadime.

moja ideja...
da se vovede izlezna viza za Grcija,samo za makedonskite gragjani.
ovoj narod-stoka ne se razbira od zbor.samo po dzeb treba da se udri.
"imas za shoping vo solun?bujrum ostaj 30 evra za izlezna viza."

bogami ova si izleznava viza e mnogu dobra ideja....

a zosto samo prema grcija???..............mnogu eleganten potez e IZLEZNA VIZNA PROCEDURA za EU...nikoj ne moze da ja napusti drzavata bez IZLEZNA VIZA i nikoj ne moze da ja napusti drzavata so sengen viza izdadena so datum postar od onaa na izleznata......DA POKAZEME JASNO KOJ GO KONTROLIRA DVIZENJETO NA NASITE GRAGJANI, koj e GAZDA vo NASATA KUKJA.....nasata drzava ili tamu nekoi belosvetski ebivetri....
A za dabivanje IZLEZNA VIZA...ke treba edno metro visok kup potvrdi, osiguruvanja i slicno ..........!! :)

Da vidite posle kako ova EU pedofilive ke se potepaat da go spasat MKD NARODOT od toa GETOTO Makedonsko :)

a zosto samo prema grcija???..............mnogu eleganten potez e IZLEZNA VIZNA PROCEDURA za EU...nikoj ne moze da ja napusti drzavata bez IZLEZNA VIZA i nikoj ne moze da ja napusti drzavata so sengen viza izdadena so datum postar od onaa na izleznata......DA POKAZEME JASNO KOJ GO KONTROLIRA DVIZENJETO NA NASITE GRAGJANI, koj e GAZDA vo NASATA KUKJA.....nasata drzava ili tamu nekoi belosvetski ebivetri....
A za dabivanje IZLEZNA VIZA...ke treba edno metro visok kup potvrdi, osiguruvanja i slicno ..........!!
Da vidite posle kako ova EU pedofilive ke se potepaat da go spasat MKD NARODOT od toa GETOTO Makedonsko :)

И за излезна виза од земјава по 100 евра,во било кој правец,за да му дојде умот на народот(кој ни ја мати водата).Плус на секој граничен премин да има запослено млади и корпулентни "КЛОЦАРИ" кој ќе им маваат по три силни "клоци" на сите оние што случајно сакаат да ја напуштат земјава,без да им кажуваат зошто,за да се сетат самите граѓани.Уствари најдобро ќе биде КЛОЦАРИТЕ да бидат глувонеми. (нека ми простат хендикепираните)

hahahahaha ABC me nasmea jako so ova "Klocari"

ti duzam pijacka za ova :wink:

hahahahaha ABC me nasmea jako so ova "Klocari"

ti duzam pijacka za ova :wink:

Абе чотек дури мрда,и не му кажувај зошто,сакал да излегува од земјава абе нема,ќе си плати и со пари и со клоци,која мајка ќе бара надвор од ГЕТОВО,нека си седи тука и нека си кука за судбината што си создал таква власт.:toe:

Абе чотек дури мрда,и не му кажувај зошто,сакал да излегува од земјава абе нема,ќе си плати и со пари и со клоци,која мајка ќе бара надвор од ГЕТОВО,нека си седи тука и нека си кука за судбината што си создал таква власт.:toe:

Shala na strana ama isklucok za tebe bidejki na kloci bi te izbrkal od "getovo" !
Nemora ni da platish, ko za tebe 4-ta kloca gratis.

Shala na strana ama isklucok za tebe bidejki na kloci bi te izbrkal od "getovo" !
Nemora ni da platish, ko za tebe 4-ta kloca gratis.

А тебе демек ти е толку убаво па ќе си седиш дома во ваква благосостојба?:

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=6DC66A661302504FAAFAB9A3198F4110

Абе навистина имате бугарски ген или тренинг за немање самокритика во тоа штабот,ебаго?:pusk:

А тебе демек ти е толку убаво па ќе си седиш дома во ваква благосостојба?:

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=6DC66A661302504FAAFAB9A3198F4110

Абе навистина имате бугарски ген или тренинг за немање самокритика во тоа штабот,ебаго?:pusk:

I ednoto i drugoto ABC, a bogami i tretoto :):)!!!.......suskavo.... :)
Go citnav toa od pogore od vecer....:) zamisli slika: Grujo so kopje ja dupi toa inflatornata azdaja, a Slavevski onaka ko sancho pansa za opaska ja drzi :):)!!!
Ima li nekoj Mikalandzelo ovde ???? :)

излезна виза???? бог да чува, место да се стремиме кон бутјање на границите и бединување,онака гордо предлагате изолација и самоуништување

излезна виза...и ке го заебеш гркот а???? ама гркот попаметен ти шибна прв виза..не те сака таму на твоето

излезна виза???? бог да чува, место да се стремиме кон бутјање на границите и бединување,онака гордо предлагате изолација и самоуништување

излезна виза...и ке го заебеш гркот а???? ама гркот попаметен ти шибна прв виза..не те сака таму на твоето

Море и клоци ќе трпиме ама ќе си го тераме "ќевот".:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom