И во Македонија се чека ред за iPad... 12 часа пред пуштање!

На сестрава што седи на плочкиве во ГТЦ кога ќе ја стегнат јајниците за некој ден и ајпад и мајпад ќе и се одмили.

На сестрава што седи на плочкиве во ГТЦ кога ќе ја стегнат јајниците за некој ден и ајпад и мајпад ќе и се одмили.

Ама после ќе ја има на Точка, Ги изгубила јајниците чекајќи ајПад!!!
ПРОФИТ!

може седи на нешто меко :P

Овој со столчето најак :pos: требало и масичка да си земат и да свртат некоја тура карти до утре, уште 10 саата чекање имаат, до Белград ќе појдеш и ќе се вратиш :ROFLMAO:

Ме интересира дали некој ќе купи вака со попуст. :D
Обично оние што работат таму ги ставаат на страна за нивни пријатели.

Да не има некој информации по колку пари добиле луѓево за чекање? Ако е над 1000ка се пријавувам и јас.

Од 12 е, па сеа сметај уште колку време ќе дремат пред продавница :)
Оооо ишала машалаааа....ќе ги раздени....ќе отидат луѓето на работа....и една смена ќе истераат....овие уште ќе чекаат.

п.с Дајте бе организирајте се со камерче(костимосани)....и напрајте им еден пранк....ко демек вие сте тие што ќе одлучите кој ќе земат ipad-и.

ако не дај да му се јавиме на дечкото од Кочани(со парите),ќе му платиме превоз....само да ги изремети јако.

Е ако де,ако си имаат паричиња нека си купат ајпадчиња,за да си ги задоволат нивните изгубени душичиња.

Со добра хируршка интервенција ќе и се извадат, и нема да има болки.

Ќе видам сега кога ќе идам на обука во близина сум, што и како е. Очекувам тепачка! :pos:

Ме интересира кога ќе дојдат уште 10-20 души, па и повеќе... Како ќе докажат овие 10 на сликава дека дошле први и чекале 12 саати?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom