И во Македонија се чека ред за iPad... 12 часа пред пуштање!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На сестрава што седи на плочкиве во ГТЦ кога ќе ја стегнат јајниците за некој ден и ајпад и мајпад ќе и се одмили.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
На сестрава што седи на плочкиве во ГТЦ кога ќе ја стегнат јајниците за некој ден и ајпад и мајпад ќе и се одмили.
Ама после ќе ја има на Точка, Ги изгубила јајниците чекајќи ајПад!!!
ПРОФИТ!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
може седи на нешто меко :P
Овој со столчето најак :pos: требало и масичка да си земат и да свртат некоја тура карти до утре, уште 10 саата чекање имаат, до Белград ќе појдеш и ќе се вратиш :ROFLMAO:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Ме интересира дали некој ќе купи вака со попуст. :D
Обично оние што работат таму ги ставаат на страна за нивни пријатели.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Да не има некој информации по колку пари добиле луѓево за чекање? Ако е над 1000ка се пријавувам и јас.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Од 12 е, па сеа сметај уште колку време ќе дремат пред продавница :)
Оооо ишала машалаааа....ќе ги раздени....ќе отидат луѓето на работа....и една смена ќе истераат....овие уште ќе чекаат.

п.с Дајте бе организирајте се со камерче(костимосани)....и напрајте им еден пранк....ко демек вие сте тие што ќе одлучите кој ќе земат ipad-и.

ако не дај да му се јавиме на дечкото од Кочани(со парите),ќе му платиме превоз....само да ги изремети јако.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Е ако де,ако си имаат паричиња нека си купат ајпадчиња,за да си ги задоволат нивните изгубени душичиња.

Член од
30 јануари 2010
Мислења
468
Поени од реакции
573
Со добра хируршка интервенција ќе и се извадат, и нема да има болки.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ќе видам сега кога ќе идам на обука во близина сум, што и како е. Очекувам тепачка! :pos:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Ме интересира кога ќе дојдат уште 10-20 души, па и повеќе... Како ќе докажат овие 10 на сликава дека дошле први и чекале 12 саати?

Kajgana Shop

На врв Bottom