И Србите признаа: 30% од Македонската крв е „античка“

• Креатор на темата Креатор на темата Sebastian
  • Време на започнување Време на започнување
Хехе, најпогодени од темата нашите мили браќа Срби и Блгари.

Не толку србите, можеби само некои српски националисти. Ама блгарите се најпогодени очигледно. Џабе се трудеа толку по форуми и блогови, џабе трошеа време, за 1 секунда се срушија :pos2:

Од "ослободувањето" во 1913 :helou:

Се за Македонија, и во иднина така ќе биде.

``земјо Македонијо со векови поробена дојде време дојде час да се чуе твојот глас!``

Ајдееее Ураааааа,..... Ураааааа

Само да не ве чуе Александар Велики, кога ќе види до кое дереџе сте му ја донеле Македонија ќе се откаже од вас преку утрински весник :tv:

Се за Македонија, и во иднина така ќе биде.

Само да не ве чуе Александар Велики, кога ќе види до кое дереџе сте му ја донеле Македонија ќе се откаже од вас преку утрински весник :tv:

Тоа знаеме дека СЕ ЗА МАКЕДОНИЈА. Јасно како ден....
Не се секираме ако е преку Утрински. Види им го тиражот :vozbud:

Тоа знаеме дека СЕ ЗА МАКЕДОНИЈА. Јасно како ден....
Не се секираме ако е преку Утрински. Види им го тиражот :vozbud:

Поголем е од на вечер ( ако не ги земеме у предвид вмровчињата кои сироти друга литература осим жута не разбираат )

Поголем е од на вечер ( ако не ги земеме у предвид вмровчињата кои сироти друга литература осим жута не разбираат )

Хехе, Утрински - бела штампа. Хехехехехехехе.

И се поправам, не се погодени само браќата Блгари и Срби, туку очигледно и сдмс-овчињата. :baeh:

Хехе, Утрински - бела штампа. Хехехехехехехе.

И се поправам, не се погодени само браќата Блгари и Срби, туку очигледно и сдмс-овчињата. :baeh:

Ок, него сега мене ме занима што може да добиеме од најновото откритие каде навистина се гледа дека македонците имаат поголем % од генот на античките македонци во споредба со грците ?

Ок, него сега мене ме занима што може да добиеме од најновото откритие каде навистина се гледа дека македонците имаат поголем % од генот на античките македонци во споредба со грците ?

Апсолутно ништо. Малку да се окуражиме...

Па да се знае вистината на чија страна е, плус има научен доказ кој какво потекло има и нема да може толку лесно да се манипулира со историја.

Па да се знае вистината на чија страна е, плус има научен доказ кој какво потекло има и нема да може толку лесно да се манипулира со историја.

Igenea не е научен доказ. Во нашето потекло и така не требаше да се сомневаме, а ова е само добар материјал за пукање по форуми, јутјуби и слични работи со Грците :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom