Очекувано...:smir:Хехе, најпогодени од темата нашите мили браќа Срби и Блгари.
Браќа ??Хехе, најпогодени од темата нашите мили браќа Срби и Блгари.
``земјо Македонијо со векови поробена дојде време дојде час да се чуе твојот глас!``Браќа ??
Од кога така ?
Од "ослободувањето" во 1913 :helou:Браќа ??
Од кога така ?
Се за Македонија, и во иднина така ќе биде.Од "ослободувањето" во 1913 :helou:
``земјо Македонијо со векови поробена дојде време дојде час да се чуе твојот глас!``
Тоа знаеме дека СЕ ЗА МАКЕДОНИЈА. Јасно како ден....Се за Македонија, и во иднина така ќе биде.
Само да не ве чуе Александар Велики, кога ќе види до кое дереџе сте му ја донеле Македонија ќе се откаже од вас преку утрински весник :tv:
Поголем е од на вечер ( ако не ги земеме у предвид вмровчињата кои сироти друга литература осим жута не разбираат )Тоа знаеме дека СЕ ЗА МАКЕДОНИЈА. Јасно како ден....
Не се секираме ако е преку Утрински. Види им го тиражот
Хехе, Утрински - бела штампа. Хехехехехехехе.Поголем е од на вечер ( ако не ги земеме у предвид вмровчињата кои сироти друга литература осим жута не разбираат )
Ок, него сега мене ме занима што може да добиеме од најновото откритие каде навистина се гледа дека македонците имаат поголем % од генот на античките македонци во споредба со грците ?Хехе, Утрински - бела штампа. Хехехехехехехе.
И се поправам, не се погодени само браќата Блгари и Срби, туку очигледно и сдмс-овчињата. :baeh:
Апсолутно ништо. Малку да се окуражиме...Ок, него сега мене ме занима што може да добиеме од најновото откритие каде навистина се гледа дека македонците имаат поголем % од генот на античките македонци во споредба со грците ?
Фер одговор.Апсолутно ништо. Малку да се окуражиме...
Па да се знае вистината на чија страна е, плус има научен доказ кој какво потекло има и нема да може толку лесно да се манипулира со историја.Ок, него сега мене ме занима што може да добиеме од најновото откритие каде навистина се гледа дека македонците имаат поголем % од генот на античките македонци во споредба со грците ?
Igenea не е научен доказ. Во нашето потекло и така не требаше да се сомневаме, а ова е само добар материјал за пукање по форуми, јутјуби и слични работи со ГрцитеПа да се знае вистината на чија страна е, плус има научен доказ кој какво потекло има и нема да може толку лесно да се манипулира со историја.