И Србите признаа: 30% од Македонската крв е „античка“

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Хехе, најпогодени од темата нашите мили браќа Срби и Блгари.

M

makedon^

Гостин
Не толку србите, можеби само некои српски националисти. Ама блгарите се најпогодени очигледно. Џабе се трудеа толку по форуми и блогови, џабе трошеа време, за 1 секунда се срушија :pos2:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Од "ослободувањето" во 1913 :helou:
Се за Македонија, и во иднина така ќе биде.

``земјо Македонијо со векови поробена дојде време дојде час да се чуе твојот глас!``

Ајдееее Ураааааа,..... Ураааааа

Само да не ве чуе Александар Велики, кога ќе види до кое дереџе сте му ја донеле Македонија ќе се откаже од вас преку утрински весник :tv:

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Се за Македонија, и во иднина така ќе биде.

Само да не ве чуе Александар Велики, кога ќе види до кое дереџе сте му ја донеле Македонија ќе се откаже од вас преку утрински весник :tv:
Тоа знаеме дека СЕ ЗА МАКЕДОНИЈА. Јасно како ден....
Не се секираме ако е преку Утрински. Види им го тиражот :vozbud:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Тоа знаеме дека СЕ ЗА МАКЕДОНИЈА. Јасно како ден....
Не се секираме ако е преку Утрински. Види им го тиражот :vozbud:
Поголем е од на вечер ( ако не ги земеме у предвид вмровчињата кои сироти друга литература осим жута не разбираат )

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Поголем е од на вечер ( ако не ги земеме у предвид вмровчињата кои сироти друга литература осим жута не разбираат )
Хехе, Утрински - бела штампа. Хехехехехехехе.

И се поправам, не се погодени само браќата Блгари и Срби, туку очигледно и сдмс-овчињата. :baeh:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Хехе, Утрински - бела штампа. Хехехехехехехе.

И се поправам, не се погодени само браќата Блгари и Срби, туку очигледно и сдмс-овчињата. :baeh:
Ок, него сега мене ме занима што може да добиеме од најновото откритие каде навистина се гледа дека македонците имаат поголем % од генот на античките македонци во споредба со грците ?

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Ок, него сега мене ме занима што може да добиеме од најновото откритие каде навистина се гледа дека македонците имаат поголем % од генот на античките македонци во споредба со грците ?
Апсолутно ништо. Малку да се окуражиме...

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Па да се знае вистината на чија страна е, плус има научен доказ кој какво потекло има и нема да може толку лесно да се манипулира со историја.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Па да се знае вистината на чија страна е, плус има научен доказ кој какво потекло има и нема да може толку лесно да се манипулира со историја.
Igenea не е научен доказ. Во нашето потекло и така не требаше да се сомневаме, а ова е само добар материјал за пукање по форуми, јутјуби и слични работи со Грците :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom