И после зошто имало педофили...

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
ооооф леле што уште нема да измислат ови бре!:tapp::nesvest:
какви се децава...родителите 24/7 да не им се на работа па не ги гледаат!:nesvest:

нема тука никакви монтажи стварно ги унаказуваат дечињава, а колку си се само убави без еден тон шминка на нив:vozbud:

Точно, секое сомневање дека во овие слики прсти вмешал Photoshop пропаѓа во вода ако се навлезе длабоко во психологијата на redneck теткиците од Teксас, Мејн и останатите држави на истото ниво на образование, каде домашните обврски се поделени на следниот начин: татковците се должни да ги пасат стадата со бафала и да ги сеат/жнеат нивите, додека на бившите „Miss Texas '78“ кои денес по правилата на природата се дебели мрсни американски теткици им преостанува само да си ги користат сиротите ќерки како инструмент за натпреварување со комшивката чие детенце е поубаво (читај: поунаказено). Како и да вртиш, се додека не дојде до револуција, овие мали и беспомошни суштества, исто како и генерациите што следуваат по нив, се осудени на истата упропастена судбина, опишана во редовите угоре.

И само заради вакви слики, некој треба да се претвори во звер и да злоупотребува мало детенце, ништо не ги оправдува педофилите, ама буквално ништо, за нив се знае дел по дел сечење ништо друго и да виси на плоштад едно година дена дур не скапе за пример!

Совршено добра тема за размена на мислења.
Нека поведат ред малку родителите како ги испраќаат своите деца на училиште,.....да не испадне после дека учителот бил педофил. Малолетнички се сликаат безмалку голи и сликите ги ставаат на Хи5, Фацебоок и слични мрежи, па после чичо ми пишуваат вакви или онакви коментари, како не му било срам, "ме силуваа" и што ти уште не.
Кое е бре тоа машко што нема барем подсвесно да изреагира кога таа се облекла, се нашминкала (јаден неможеш да познаеш колку години има), разголила стомаче, врцка со газињата......и ти после иди смири ја долната глава. :uvo:

видеоно кај Дегенерик ме наежи.......
леле шо им праат на децава,
ама па и тоа шо е од педофиливе...ќе унаказат некој доживотно, оти такви работи не им се слу4уваат само на тие кукли4ките има оби4ни и нормални девој4иња кој настрадале оти на некој 4укнат му се дигнал.......

Мене ми личаат на кикли..:toe:

ли4ат на барбиќи......ау бруќи
пу пу пу недај бозе една ваква насон да ти испадне:nenene:

Ако, можеби треба вака да праат.
Ќе се намали педофилија, јбг. :haha:

аууу може ќе забегам од темата...ама на вие им треба помош, вака ќе си го уништат цел живот, ако не од друго од волку шминка, на 30год. лицето ќе им биде како.....аууу шо вика ѓаволрулзз педофилите ќе бегаат од вакви

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom