И јас сум бил лопов, али овие...

• Креатор на темата Креатор на темата kumanovali
  • Време на започнување Време на започнување
Koга една личност од кругот на вмро-дпмне, ја прашав за тоа “Што мисли за проектот 3 врби за 250.000 евра“, ми вика: “А дали убавината има цена“?

И од тогаш си ја накривив капата настрана и сонувам дека сонцето ќе изгрее на запад.

Koга една личност од кругот на вмро-дпмне, ја прашав за тоа “Што мисли за проектот 3 врби за 250.000 евра“, ми вика: “А дали убавината има цена“?

И од тогаш си ја накривив капата настрана и сонувам дека сонцето ќе изгрее на запад.
па незнам што ти е чудно, кога уметноста е непроценлива и најлесно се перат пари.
еве на пр. јас цртам слика и си ја ценам милион (ептен ми значи бе, емотивно поврзан бла бла бла) значи никој неможе да ми каже не ти вреди толку и доаѓа Грујо ми ја купува :P

за џабе ли се направија сите споменици мислиш???? како може неколку споменици со големина на скендер бег да вредат неколку пати повеќе од него а овој поквалитетен од сите???? али да скендербег не го направија за да украдат пари ;)

па незнам што ти е чудно, кога уметноста е непроценлива и најлесно се перат пари.
еве на пр. јас цртам слика и си ја ценам милион (ептен ми значи бе, емотивно поврзан бла бла бла) значи никој неможе да ми каже не ти вреди толку и доаѓа Грујо ми ја купува :P

за џабе ли се направија сите споменици мислиш???? како може неколку споменици со големина на скендер бег да вредат неколку пати повеќе од него а овој поквалитетен од сите???? али да скендербег не го направија за да украдат пари ;)
Уметност ?Каква уметност има во купена врба од шутка која чудо ке биде и дали ке истера а беше платена 250 000 евра .
Ограда кај мостот на Холиден Ин била 1,5 милиони евра...златна да беше помалку ке вредеше (за 1,5 милиони евра се граде уште еден хотел Холидеј Ин )

Еееее со тие 250.000 евра можеа да се исшколуваат квалитетни млади луѓе кои имаат капацитет,а немаат финансии за високо образование доколку се случеше тоа утре можеби некои од нив ке ни ја водеа милата држава,некои ке беа адвокати,доктори,нотари,судии итн. ,но Коце-Коцката во соработка со Грујо одлучија дека 3 врби низ кои ке поминуваат фекалии од целиот град би биле подобра инвестиција.

Аиииии ги искина, на моменти се збунуваше ама воглавно ја пренесе мислата. А бе ромите на смешен начин можат да ја кажат најчистата вистина :)

Аууу партали ... па барем кажува вистина не лаже .. у ова што го кажа нема ниедна лага .. :)

Сосема е во право човекот.
Јас сум недоволно писмен, ама овие се неписмени дефинитивно.
Ова го ставам сега во потпис.
Убаво вика Најческа, кецарошите владеат со државата.

Овој сигурно е од СДСМ.

Амди има наследник, а? :)

Лелелелеле кој замор е овој човече, не дај боже да ти се закачи, јајцава ми ги отече еднаш :facepalm:
Дреме во жена парк, и им се става на сите што седат таму и замара по саат време :pos:
Не ми се верува дека и видео направиле со него ххахахахахаха

Битно од него сум ја слушнал најпаметната работа:
"Вагината е почиста од устата, во вагината влегува една работа, а во устата милион" :pos::pos::pos:

Сосема е во право човекот.

Ова го ставам сега во потпис.
Убаво вика Најческа, кецарошите владеат со државата.

А си чул ли: За закон за заштита на авторски права ?
Побара ли дозвола,да ја употребиш реченицава како твој потпис.
Јес да тој не е писмен, но очекува ј тужба наредниве денови.
Изгледа и тебе те сврбат 250 илјади за превземање на авторството.
Затоа превзами нешто,земи сендвич и пивце и најдиго авторот и средена е работата. И волкот сит и овците на број.

Сдсм својот октопод го шири, власта ќе падне со екс лопови и бранко на чело :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom