И АБ канал се сели пред Владата

• Креатор на темата Креатор на темата Таруно
  • Време на започнување Време на започнување
глеам има доста членови кои се разочарани исто ко мене и одвај чекаат да му ја дувнат од државава .. од овој циркус.
Ја имам 36, супер фамилија, добро друштво и пријатен и релативно комотен приватен живот... и шо!?... и мене ми се бега. Ова више не е ни смешно.

Што к.р се замарате со овие не ми е јасно:nesum:

Да си знае секој што ми должи, ако до утре не си ги подмири сметките, јас поставувам шатор пред Влада!

Фали уште кумановката да се пресели пред ВладУ и циркусот да биде во целина.

Луѓе ова не е нормално. Јас и другарите се потепуваме од работа, сурфаме по цели денови на интернет а никакви субвенции не ни даваат. Барем 50 денари на саат да даваа. Ќе умреме немаме веќе од што да живееме ова не е демократија ова е диктатурата на Грујо! Срарм да им е. Од понеделник спремаме протести пред владата. Кој сака нека ни се придружи со пароли „И јас сурфам на интернет“. Ве молам за поголем кворум присуствувајте и вие. Поздрав до сие сурфачи што сакаат субвенции :helou:

Ова е веќе претеризам, не ми е јасно како не се свесни колку се никакви?

Моментот кога по грешка пуштам А1 и кога ќе ги видам наредените мајмуни пред камера... :kesa:

Премногу сплетки и глупости направија А1... Не ме иритира тоа што нема ништо позитивно во нивните вести и го прикриваат она што е добро направено-барем да заличи на објективен медиум, ме нервира тоа што го потценува народот, го смета за глуп и мисли дека со толку очигледни и ефтини ТВ трикови, со свои таканаречени „експерти“ и „подржувачи“ (читај братучеди на вработените) ќе успее да го изигра. Подржувам секаков протест против нив, не поради некоја партија туку поради тоа што сакам А1 да биде телевизија, како што некогаш и беше. За Велија мислам дека и не е вреден за коментар.

мене премиерот не ме прифати за пријател на фејсбук... КОЈ Е СО МЕНЕ ЗА ПРЕД ВЛАДА?

Поддршка бе темава воопшто не е за сеир што се кренал толку народов за А1 кога криминалецот рамковски е задолжен на пола Македонија

Јаооо сеа го прочитав целиот текст... не ме ни чуди за далаверава од човек. Исти дупки во образованието има и ќерка му на која дипломите и ги давал на рака и тоа 2 за 4 години. Што феномнени од луѓе ќе беа овие. :tapp:

Препорака секој да го прочита текстот од линкот на Dr.Chase !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom