И АБ канал се сели пред Владата

• Креатор на темата Креатор на темата Таруно
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа ти е медиумите се циркус и штом доаѓа циркусот во некој град прво што прави го распостила шаторот и потоа помпезно најавува дека циркусот е во градот. И има луѓе кои што тој циркус го сваќаат сериозно и вестите што ги објавуваат ги сметаат за божја вистина, а всушност се е циркус со кловнови животни акробации и мутации.....

Сеа се вратив од факс и гледам билборд - Јас не сум А1, јас плаќам ДАНОК! :pos:

--- надополнето ---

http://abctv.mk/

Лупнале и едно Ц во линкот, да не ги смешам со америкнаскана еј би си ми е страв :)

Сајтов е праен со skill-овите на директорката :icon_lol:

од порано мислам еден другар ми дужи 200 денара.. хмммм а да отидам пред влада и ја??? и ја ке стаам беџ И МЕН ЕМУ ДУЖАТ ПАРИ ! хахахха

од порано мислам еден другар ми дужи 200 денара.. хмммм а да отидам пред влада и ја??? и ја ке стаам беџ И МЕН ЕМУ ДУЖАТ ПАРИ ! хахахха
ај не заебавај 200 000 евра се се во прашање
не знајш да ги напишиш а камоли да ги имаш

ај не заебавај 200 000 евра се се во прашање
не знајш да ги напишиш а камоли да ги имаш
абе грујо...В 200 000 евра што се за а1 или за оној другион канал АБ.. мислиш дека му е дојдено до тие 200 000 евра? ај акни ја главата од ѕид 2 3 пати па види пак размисли

Прва мисла што ми падна на памет кога ја прочитав темава.Само што мене еден другар ми дужи 17 денари.Ако сакаш може заедно да протестираме.

Не дај Боже невестата да застане таму, има да ги засени и А1 и АБ, на камерите само она ќе се гледа :)

:pos: :pos:

Битно Стоилко е тука и ќе има со што да се храни невестата :)

Маме му им ебам за свашта почна да се протестира.....

Значи жител сум и државјанин на Република Моронија...
Наредните пописи сигурно нема да се пишам Морон.

ИНтересна ситоација...може ќе се реши некој филм да направи ?

што толку сум згрешил во претходниот живот, за во овој да делам воздух и државјанство со Бојо и Велија о Господе ....

Не дај Боже невестата да застане таму, има да ги засени и А1 и АБ, на камерите само она ќе се гледа :)

Не дај боже она е последна алтернатива....она ако застане....ќе треба некој со хелихоптер да снима за да ја фати цела у кадар...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom