House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Закооооооооооон.
Каков крај :)

Јака епизода. Покажаа дека и тимот е созреан и можат да се носат и без Хаус.
A true friendship.

Сите зборуваат за крајот на серијата а јас тукушто почнав да ја гледам. Има хумор, добар е Dr. House, мислам дека нема да ми биде досадно до 8-та сезона.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

b-9!

:pos:

Закон епизода. Да не беа оn tight schedule, најфино би било ова да фатеше 2 епизоди.

Цела епизода онака напната, за на крај да се насмееш за сите пари:pos:
MUIVz.gif

Хаха како само Хаус го намести Вилсон со сликиве :D

^Многу ми е несоодветен коментаров :S

Веќе кога Вилсон преживеа, се очекуваше некоја глупост од Хаус......ама не очекував до оволку :)

Веќе кога Вилсон преживеа, се очекуваше некоја глупост од Хаус......ама не очекував до оволку :)

Мислам дека е погрешно да се мисли дека приказната со Вилсон е завршена. Се ми се чини дека ќе се тера уште со неговава болест.

Не можам да го најдам клипот од епизодава кога Хаус си стави морфиум или нешто слично и му рече на Вилсон: Олабави, на одмор сме. Се утепав од смеење:pos:

Мислам дека е погрешно да се мисли дека приказната со Вилсон е завршена. Се ми се чини дека ќе се тера уште со неговава болест.

Не можам да го најдам клипот од епизодава кога Хаус си стави морфиум или нешто слично и му рече на Вилсон: Олабави, на одмор сме. Се утепав од смеење:pos:

Вилсон сврши кога го зеде морфиумот.

Cut me some slack, my best friend has a cancer - и таа чашата ја извади:pos:. Морам да си набавам една таква ептен е јака.

Инаку сеуште не е завршено со ракотна Вилсон и уште е критично. Според трите sneak peak објавени наредната епизода ке биде доста добра.

цел живот го имитирам Хаус со тик-так бонбончиња наместо вајкодин и моментот кога налетувам на сцената...

fuctaf.jpg

...my mind is full of fuck :icon_lol:

тоа детето што му го утрапи на Вилсон демек син му е, од Плутон се гледаше дека го мести и дека детето е актер, чудно ми беше како Вилсон не се посомнева во такво сценарио и многу јако се осеќав на крај како јас да сум еден од сценаристите... lol... а крајот на последната епизода ни на крај на памет такво нешто :pos:

PUK2S.png

мех, очекував појака да биде... ќе мора да надополнат во преостанатите 2 епизоди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom