HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Па види, пред некое време даваа 10.000 клучеви, а може и повеќе, така да повеќето имаат клучеви :), е сега шансите се големи да добиеш клуч од 77 илјади :). Нема се на готово :), you need to work for it a bit :)

Мислим дека треба да ми стигна на меил неколку клуча. Ако ми стигнат ќе ви дадем одма

не бе нема таму повеќе на фб сега чекам :)
Има слушај ме, најсериозен сум...Јас најдов уште од првото пробување, одма после мене брат ми проба - немаше...за 3-4 дена пак влезе нови 600 клуча имаше...после му текна сакал нов акаунт (ливер беше типот) и немаше клучеви...почека пак негде 5-6 дена, пак нови 600...

Ете ја сетив со на марко јузерот , и играта незнам не ми е кузнеј што многу ми е шарено :) плус неможам да се снајдам прегрдо е она со продавницата и поинаку ми се ајтемите . Шо знам не ми е многу ќеф.

Ете ја сетив со на марко јузерот , и играта незнам не ми е кузнеј што многу ми е шарено :) плус неможам да се снајдам прегрдо е она со продавницата и поинаку ми се ајтемите . Шо знам не ми е многу ќеф.
Навика...Дур се навикнеш на продавницата другото е океј...

Сега ја download-ирам, станав фан на фејсбук..
Има некој вишок beta-key?

ti treba kljuc?

Mr.D ми даде клуч..Ја пробав..Играта е феноменална, многу подобра од DotA..Само што има многу имба херои, но добра е..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom