HoN-Heroes of Newerth

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Абе сигурно ќе направат некоја заврзлама со пиратски сервери како на воркрафт што има и слично :)

тие на wow направија сервери на оваа нема :)
Финта е...Wow е мноооогу повеќе играна од HoN..Ке треба време додека да се направи сервер...И доколку има кој да се нафати, да направи..

Можеби ке може да се игра со хамачи/гарена, бидејки има локал...

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Почна официјалното раздавање на 70 000 бета киови на фановите на фејсбук.
Повелете.

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Кој може да си смени ип..Нека зима клучеви..
Јас земав еден, кој сака нека пише(прво потражи на фејсбук).

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Јас немам ич земено чекам на фб сега , дали ќе дадат :toe:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Море нека го средат ЛАН-от, да може лан да се игра, и да има една АИ верзија..топ ќе биде..

Painmaster

Feel the Pain!
Член од
28 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
2
Знам дека ептен "рано" ми текна... Ај некој нека донира Бета Киј.... :cuc::cuc:

Фалаааааа :)

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
Abe ima li nekoj drug problemi so lag i konektiranje na serveri? Mene nekade posle 2 saat popladne mi lagira konstantno, retko samo na USE serveri mi ide ok. Plus cesto se slucuva da gubam konekcija, vika no response from server, me gasi od igra na ~5 minuti i moram da pravam relog i reconnect. Isto taka u listata so igri dava ili mnogu malku (okolu deset) ili niedna. Citav na oficijalniot forum, i drugi lugje go imaat istiov problem ama nemaat seuste najdeno resenie.

P.S. site drugari sto sme na telekabel go imame ovoj problem, drugite sto imaat adsl ili kablovski od drug provajder nemaat nikakvi problemi.

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Abe ima li nekoj drug problemi so lag i konektiranje na serveri? Mene nekade posle 2 saat popladne mi lagira konstantno, retko samo na USE serveri mi ide ok. Plus cesto se slucuva da gubam konekcija, vika no response from server, me gasi od igra na ~5 minuti i moram da pravam relog i reconnect. Isto taka u listata so igri dava ili mnogu malku (okolu deset) ili niedna. Citav na oficijalniot forum, i drugi lugje go imaat istiov problem ama nemaat seuste najdeno resenie.

P.S. site drugari sto sme na telekabel go imame ovoj problem, drugite sto imaat adsl ili kablovski od drug provajder nemaat nikakvi problemi.
Јас немам проблеми... 150 игри ми дава во листа, и повеќе..
Најверојатно нешто до телекабел?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559

Кај мене после 50 минути играње, скоро невозможно е да играм, мислам 50 та минута на партија, се укочува херојот постојано и треба да правам нон стоп реконект незнам кој е проблемот :toe:
Aма бета верзија е уште , значи има работа на неа уште баги.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Може некој да ми прати кључ ја не бев тука коа се делеле тие на фб ...:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom