HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Абе сигурно ќе направат некоја заврзлама со пиратски сервери како на воркрафт што има и слично :)

тие на wow направија сервери на оваа нема :)

Финта е...Wow е мноооогу повеќе играна од HoN..Ке треба време додека да се направи сервер...И доколку има кој да се нафати, да направи..

Можеби ке може да се игра со хамачи/гарена, бидејки има локал...

Почна официјалното раздавање на 70 000 бета киови на фановите на фејсбук.
Повелете.

Кој може да си смени ип..Нека зима клучеви..
Јас земав еден, кој сака нека пише(прво потражи на фејсбук).

Јас немам ич земено чекам на фб сега , дали ќе дадат :toe:

Море нека го средат ЛАН-от, да може лан да се игра, и да има една АИ верзија..топ ќе биде..

Знам дека ептен "рано" ми текна... Ај некој нека донира Бета Киј.... :cuc::cuc:

Фалаааааа :)

Abe ima li nekoj drug problemi so lag i konektiranje na serveri? Mene nekade posle 2 saat popladne mi lagira konstantno, retko samo na USE serveri mi ide ok. Plus cesto se slucuva da gubam konekcija, vika no response from server, me gasi od igra na ~5 minuti i moram da pravam relog i reconnect. Isto taka u listata so igri dava ili mnogu malku (okolu deset) ili niedna. Citav na oficijalniot forum, i drugi lugje go imaat istiov problem ama nemaat seuste najdeno resenie.

P.S. site drugari sto sme na telekabel go imame ovoj problem, drugite sto imaat adsl ili kablovski od drug provajder nemaat nikakvi problemi.

Abe ima li nekoj drug problemi so lag i konektiranje na serveri? Mene nekade posle 2 saat popladne mi lagira konstantno, retko samo na USE serveri mi ide ok. Plus cesto se slucuva da gubam konekcija, vika no response from server, me gasi od igra na ~5 minuti i moram da pravam relog i reconnect. Isto taka u listata so igri dava ili mnogu malku (okolu deset) ili niedna. Citav na oficijalniot forum, i drugi lugje go imaat istiov problem ama nemaat seuste najdeno resenie.

P.S. site drugari sto sme na telekabel go imame ovoj problem, drugite sto imaat adsl ili kablovski od drug provajder nemaat nikakvi problemi.

Јас немам проблеми... 150 игри ми дава во листа, и повеќе..
Најверојатно нешто до телекабел?

Кај мене после 50 минути играње, скоро невозможно е да играм, мислам 50 та минута на партија, се укочува херојот постојано и треба да правам нон стоп реконект незнам кој е проблемот :toe:
Aма бета верзија е уште , значи има работа на неа уште баги.

Може некој да ми прати кључ ја не бев тука коа се делеле тие на фб ...:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom