HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Мех се потрошија кодовите на alienware. Ако најдете на друго место, пишите овде :)

2х2 дота, ар, завршен скор 23-1, тој 1 кога умрев од фајрбуш, ја и Arachne vs Лина (машкото) и зеус...ганкавме уште од лвл 1 :)

п.с. 2х2 дота онаа новата мапа, само со 2 патчиња...каква е тесничка, баш за паџот :) следниот пат со него ке играм :):)

Хех.

Ако си за асална 5в5 игра, адни ме TylerMkD.

Играме со "некои" форумџии од овде.:)

2 дена барам клуч, никаде неможам да најдам, се изнапишав на сите форуми. Би бил екстремно благодарен доколку некој ми прати.:se_ molam
Благодарам однапред

Ако може некој и на мене да прати бета клуч ?? :smir:

Дајте нешо канал да направиме за да се собираме на него, еве да речеме Кајгана да се вика?

Како што гледам темава е отворена на 31.07 зошто уште од тогаш не отворевте на fileplay да си земете keys? Сега кај и да барате нема да најдете:uvo:

А сите да ме аднете на мсн мене и јас да организирам и викам според тоа кој е на мсн?

За "старата" така правевме, најефикасно е.

dacikuga адднете ме...
пс. не ми се веруваше дека ке може да се игра на мојо пц ( 512рам и н видија фх5200 ) али бива ја и тоа не сецка...ептен браво за тие шо ја правиле...
е само има претерано заебани херои

Sto e ova be lugje? 21:40 a nikoj od forumov ne e online na HoN. Addnete me: Kristijan i ako organizirate nekoja forumska partija count me in. (weekdays posle 18h, weekends bilo koga)

lol sea se setiv be fudbal gleate makedonija - spanija. noobovi ste hahahah

дечки со нетов со супер брзина од 70 kbps се утепав барајќи да најдам кључ и никако да го најдам :( дај некој ако знае нека ми прати вечно ке му бидам благодарен!!!

дечки со нетов со супер брзина од 70 kbps се утепав барајќи да најдам кључ и никако да го најдам :( дај некој ако знае нека ми прати вечно ке му бидам благодарен!!!

П.П.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom