HIM

Ауууу, Him се култен бенд бе, издржана музика, убиствено добри текстови со прекресен глас на убавецот Виле, мислам потребно е уште нешто, абе совршени се, што си арчам зборој само...:toe:

Ауууу, Him се култен бенд бе, издржана музика, убиствено добри текстови со прекресен глас на убавецот Виле, мислам потребно е уште нешто, абе совршени се, што си арчам зборој само...:toe:

Потполно се согласувам...не постојат зборови кои ќе ја изразат нашата воодушевеност...:tapp:

Јас па мислев само природата е совршена...а тоа и хим да ти биле!

www.anti-him.tk_apokalypsh3.jpg

www.anti-him.tk_apokalypsh6.jpg

www.anti-him.tk_apokalypsh1.jpg

Срцки...:pipi:

Леле неееееееееееееееееееееееееееееееее...
Мојот живот веќе нема смисла :nesum:

Хахаха шо е ова све педераана бе леее... :pos2::pos2::pos2::pos2:НАЈЈАКО! нема шо.Од Children до Хим све се спопедерчиле! :pos2::pos2:

Ти смета виле дека е би?
Сметав дека си над тие хомофобски срања.

www.anti-him.tk_apokalypsh4.jpg

Инаку, Јоцо, ми смета малку и името.

HIM...Homosexual Idiotic Masturbators.
Требало посоодветно име да изберат :pipi:

И ако мислиш дека ќе дискутирам на темава, нема да го правам тоа.
Сериозен сум.
Погорниве два поста со сликите, сфати ги само како еден вид потсмев, пошто ми беше премногу досадно, па немаше шо да правам.

Ако започнам дискусии, сигурно ќе ви здосадат моите астрономски постови во кои ја кажувам вистината, а вас не ви значат ништо, и нив ги гледате само како став од исфрустрирана гледна точка, а Кате ќе помисли дека тоа го правам од инает, поради нејзината идолатрија кој Виле, шо нема апсолутна никаква врска, пошто бендот не ми е мета на омраза откако ја запознав неа, туку години порано се во прашање.

Затоа, темава ја оставам, пошто не сакам да навлезам во дискутабилна проблематика, читајќи ги твоите и патетиките за бендот кои ми ги сервираат постовите на останатите обожаватели.

Затоа, запали си цигарче, пушти си Bush, и слушај го Гавин како ти го контемплира сеопштиот став кој претходно си го имал, и кој имаш можност да го конзумираш преку неговата одлична тематика.
Тоа е текстописец и прописен вокал, а не горесликаниот од кој ми се повраќа.

Толку.
Крај од мене на темава, и останете ми затуцани во маргините на површноста која ви ја наметнуваат.

Океј бе Цики олабави, ни ја немам намера да се расправам за хим со тебе. Еднаш пробавме не ни успеа.
Јас зборев за ставот кон педери...ама тоа е друга тема.

Ја слушам највеќе рок ама хим не моем да ги поднесем особено фронтменот ко наркоман е, а и нз да прават музика семо нешо се глупираат ќе направат едно хитче и после 100год уште едно а другите песне ради реда.

Ми текна еден глуп виц.
Знам зошто металците ги мразат хим....зашо сите металки сеа само на нивни концерти идат, и металчуги се пендрек парти на концерти.

www.anti-him.tk_apokalypsh4.jpg

Инаку, Јоцо, ми смета малку и името.

HIM...Homosexual Idiotic Masturbators.
Требало посоодветно име да изберат :pipi:

И ако мислиш дека ќе дискутирам на темава, нема да го правам тоа.
Сериозен сум.
Погорниве два поста со сликите, сфати ги само како еден вид потсмев, пошто ми беше премногу досадно, па немаше шо да правам.

Пред да започне да се занимава со музика работел во sex shop, нема тука ништо смешно, сликата само доловува дел од неговиот живот.

Сликите горе се чисто позирање, јас имам далеку по-геј слики па не си ме исмевал :pos:

Океј бе Цики олабави, ни ја немам намера да се расправам за хим со тебе. Еднаш пробавме не ни успеа.
Јас зборев за ставот кон педери...ама тоа е друга тема.

Цики има нешто против геј популацијата, често ги наоѓа за предмет на исмевање, иако не признава :)

Ми текна еден глуп виц.
Знам зошто металците ги мразат хим....зашо сите металки сеа само на нивни концерти идат, и металчуги се пендрек парти на концерти.

Нема некоја вистина, ама смешно е :pos2: И зошто продолжувам да се смеам на вицот за слонот? :pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom