Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
leona ziti se nemoj da me tepas da ne placam....Мене ко мал ме викаа Vody.
Ќе плачеш..
They all do, eventually.
Ако те истепа она нема да имаш време за плачење.. :smir:leona ziti se nemoj da me tepas da ne placam....
leona ziti se nemoj da me tepas da ne placam....
aa izvini znam ti taka od popametnite bese...Води Ноди, зошо го дрвиш ? Ни те спомна некој ни нишо, доаѓаш се праиш паметен иако тестовите го покажуваат спротивното. Ако не ти е гајле гаси форум, не мора од глуп поглуп да се праиш.
Хмм не знаев, најискрено фала што ме научиa ne znaev deka najbitno u zivotot vi e sto se pisuva na temava.ahaa..izvinete ako ve voznemiriv nema se povtori![]()
Ааа сите ја памтат Мирјана :back:
ej me zaeba so ova amebi..... stvarno zaebano se osekam... ustvari ti znaes so e ameba ili na televizija slusna i sea go upotrebuvas?Не те тепам бе, уживај. :wub:
Со амеби не се тепам.
она закон професорка хахахахаххамене ова не ми је јасно шо треба да направи некое чупе за да го памтат:pos2::pos2::pos2:
Се согласувам.Води Ноди, зошо го дрвиш ? Ни те спомна некој ни нишо, доаѓаш се праиш паметен иако тестовите го покажуваат спротивното. Ако не ти е гајле гаси форум, не мора од глуп поглуп да се праиш.
haha izvinete ...nema se povtori zaboraiv da pobaram dozvola od vas za forumov....Се согласувам.
Vody, јас не би сакал да се мешам во туѓи работи, но ако имаш нешто да кажеш на некој член од форумот, кажи му на МСН, ПП, или преку други начини за контакти. Вака со глупи chat муабети не постигнуваш ништо и само се полни интернетот со безвезни работи. Барем кажи зашто се логираше тука во најмала рака....
ej me zaeba so ova amebi..... stvarno zaebano se osekam... ustvari ti znaes so e ameba ili na televizija slusna i sea go upotrebuvas?![]()
ej me zaeba so ova amebi..... stvarno zaebano se osekam... ustvari ti znaes so e ameba ili na televizija slusna i sea go upotrebuvas?![]()
a ti visoka zivotna forma si? ako ako digaj si reputacija... i ti mora so neso se zanimavas ne moze da se dosasaduvas...Леле, ме откри. Не знам. Сакам само да се правам паметна користејќи ниски животни форми по форумов, за репутација.
![]()
taka e....ne mozam ja so akademski lica kako vas...она сакаше да ти воочи дека немаш нервен систем односно не си ни свесен што е тоа...абе еволуцијата има чудни теркови жити се:pos2:
значи кога рајата ке речат мило знаеш ли што е чаша(пример)
ЗНАЧИимаш ли поим од ЧАША!!!
и нормално тоа е шпанско село нели...немам поим одговараш![]()