Darling
High Value
а може да ја видиме дотичната слика?:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
me zabole mene za odmaznicka ili za drugarkai ...samo gleam i se cudam...Андон, види вака, да те спасам од реплицирање ќе ти кажам нешто. Немам ништо против тебе ниту против твоите другари на сликата, фала богу. Не те ни знам и не коментирам за тебе. Ама другарките твои, поготово одмазни4ката е забегитис акута и нема што да се мешаш ти меѓу мене и неа.
Најискрено ова ти го кажувам. Далеку дека ти беше мета на ремет на сликата.:smir:
Боже сачувај.
ej ne znaev be deka do tolku ti e dosadno vo zivotot ...sea duri i zal mi stanuva......
so ke ti e? da ne sakas i maticen broj?
hahhaabe te boli ...
i taka raspust e...
greski sme luge praime pa i ti...
ne se sekiraj
![]()
me zabole mene za odmaznicka ili za drugarkai ...samo gleam i se cudam...mora ja da si se branam ....
i od kaj znaes kako se vikam ziti se?
i ne se raspravame...
si praime obicen muabet...deca da bevme od 2 godini ke se raspravavme ali vaka sramote....
treba se nasmeam sea...ili..... daj be najdi si zivot...ostaj malku pcto...neka odmori greota e...prosetaj nadvor svet ima....немора матичен само дај ми број од собата во лудница?.. иначе секоја чест на владата за бесплатниот адсл во лудниците
![]()
ova od licno iskustvo deka koristis inskticid..ili ...колку ви чини друштвото да го изнајмам за еден месец треба да видам, како ке влијае 5-та класа инсектицид:raz:
мислам физиолошки...онака дали ке има додатна деградација или не можи појке от тоа![]()
fala fala...Епа знам де, што е важно сега од каде.Никој не искоментира нешто за тебе, не гледаш сите одмазни4ка ја реметат.
Имај пријатен престој на форумов инаку ако мислиш да реплицираш на темиве, ако не, подобро откажи се, затоа што не јас, ама некој друг ќе те банира. Пријателски ова ти го кажувам.:smir:
hahaauuuu ќе има јака борба.. ајде колеги од ЈБТ хахахахаха
Остај мсн да не дружиш и понатака...ova od licno iskustvo deka koristis inskticid..ili ...
fala fala...e ako de pa i ti da me baniraat golema rabota..
tuku gleam tuka mnogu lica so kompleksi ima...
(ne e za tebe nameneto ova)
pa greota se mora nekoj gi podruzi
![]()
не нее ЈБТ има јака борба.. никој не попушта .... ахахахаhahacim e jbt u prasanje nema borba se znae koj e koj hahah
![]()
kon kogo be da bide polosa?да...ја убаво испратив понуда
значи прашањето е можи ли појке природата да биде лоша...
жити се:pos2:
има ли WORST THAN SHIT![]()
А ти си главен? И ај те молам кирилица да пишувашhahacim e jbt u prasanje nema borba se znae koj e koj hahah
![]()
Ви текнува ли наааааааааааааааа...
![]()
![]()
ОдмаЗНи4ка !!!!![]()
![]()
now available in The Cube ! :pos2: