Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а може да ја видиме дотичната слика?:smir:

Андон, види вака, да те спасам од реплицирање ќе ти кажам нешто. Немам ништо против тебе ниту против твоите другари на сликата, фала богу. Не те ни знам и не коментирам за тебе. Ама другарките твои, поготово одмазни4ката е забегитис акута и нема што да се мешаш ти меѓу мене и неа.

Најискрено ова ти го кажувам. Далеку дека ти беше мета на ремет на сликата.:smir:

Боже сачувај.
me zabole mene za odmaznicka ili za drugarkai ...samo gleam i se cudam... :) mora ja da si se branam .... :) i od kaj znaes kako se vikam ziti se?:) i ne se raspravame...:D si praime obicen muabet...deca da bevme od 2 godini ke se raspravavme ali vaka sramote....

ej ne znaev be deka do tolku ti e dosadno vo zivotot ...sea duri i zal mi stanuva......

so ke ti e? da ne sakas i maticen broj?

немора матичен само дај ми број од собата во лудница?:D.. иначе секоја чест на владата за бесплатниот адсл во лудниците :)

hahha :D abe te boli ...:D i taka raspust e... :D greski sme luge praime pa i ti...:D ne se sekiraj :D

колку ви чини друштвото да го изнајмам за еден месец треба да видам, како ке влијае 5-та класа инсектицид:raz:

мислам физиолошки...онака дали ке има додатна деградација или не можи појке от тоа:vozbud:

me zabole mene za odmaznicka ili za drugarkai ...samo gleam i se cudam... :) mora ja da si se branam .... :) i od kaj znaes kako se vikam ziti se?:) i ne se raspravame...:D si praime obicen muabet...deca da bevme od 2 godini ke se raspravavme ali vaka sramote....

Епа знам де, што е важно сега од каде. :) Никој не искоментира нешто за тебе, не гледаш сите одмазни4ка ја реметат.

Имај пријатен престој на форумов инаку ако мислиш да реплицираш на темиве, ако не, подобро откажи се, затоа што не јас, ама некој друг ќе те банира. Пријателски ова ти го кажувам.:smir:

немора матичен само дај ми број од собата во лудница?:D.. иначе секоја чест на владата за бесплатниот адсл во лудниците :)
treba se nasmeam sea...ili..... daj be najdi si zivot...ostaj malku pcto...neka odmori greota e...prosetaj nadvor svet ima....

auuuu ќе има јака борба.. ајде колеги од ЈБТ хахахахаха

колку ви чини друштвото да го изнајмам за еден месец треба да видам, како ке влијае 5-та класа инсектицид:raz:

мислам физиолошки...онака дали ке има додатна деградација или не можи појке от тоа:vozbud:
ova od licno iskustvo deka koristis inskticid..ili ...

Епа знам де, што е важно сега од каде. :) Никој не искоментира нешто за тебе, не гледаш сите одмазни4ка ја реметат.

Имај пријатен престој на форумов инаку ако мислиш да реплицираш на темиве, ако не, подобро откажи се, затоа што не јас, ама некој друг ќе те банира. Пријателски ова ти го кажувам.:smir:
fala fala... :) e ako de pa i ti da me baniraat golema rabota.. :) tuku gleam tuka mnogu lica so kompleksi ima...:D (ne e za tebe nameneto ova) :D pa greota se mora nekoj gi podruzi:)

да...ја убаво испратив понуда

значи прашањето е можи ли појке природата да биде лоша...

жити се:pos2:

има ли WORST THAN SHIT:vozbud:

ova od licno iskustvo deka koristis inskticid..ili ...

fala fala... :) e ako de pa i ti da me baniraat golema rabota.. :) tuku gleam tuka mnogu lica so kompleksi ima...:D (ne e za tebe nameneto ova) :D pa greota se mora nekoj gi podruzi:)
Остај мсн да не дружиш и понатака...

Ви текнува ли наааааааааааааааа...

IMG_0125.jpg

IMG_0122.jpg

ОдмаЗНи4ка !!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: now available in The Cube ! :pos2:

мислам шо да правам ебаго генетскиот инженеринг е лоша работа па се прашав може ли:vozbud:
WORST THAN THIS:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom