Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Води Ноди, зошо го дрвиш ? Ни те спомна некој ни нишо, доаѓаш се праиш паметен иако тестовите го покажуваат спротивното. Ако не ти е гајле гаси форум, не мора од глуп поглуп да се праиш.

Води Ноди, зошо го дрвиш ? Ни те спомна некој ни нишо, доаѓаш се праиш паметен иако тестовите го покажуваат спротивното. Ако не ти е гајле гаси форум, не мора од глуп поглуп да се праиш.
aa izvini znam ti taka od popametnite bese... :)

Се согласувам.
Vody, јас не би сакал да се мешам во туѓи работи, но ако имаш нешто да кажеш на некој член од форумот, кажи му на МСН, ПП, или преку други начини за контакти. Вака со глупи chat муабети не постигнуваш ништо и само се полни интернетот со безвезни работи. Барем кажи зашто се логираше тука во најмала рака....

Се согласувам.
Vody, јас не би сакал да се мешам во туѓи работи, но ако имаш нешто да кажеш на некој член од форумот, кажи му на МСН, ПП, или преку други начини за контакти. Вака со глупи chat муабети не постигнуваш ништо и само се полни интернетот со безвезни работи. Барем кажи зашто се логираше тука во најмала рака....
haha izvinete ...nema se povtori zaboraiv da pobaram dozvola od vas za forumov.... :) ne procitav pravila na koristenje izlgea....

ej me zaeba so ova amebi..... stvarno zaebano se osekam... ustvari ti znaes so e ameba ili na televizija slusna i sea go upotrebuvas?:)

Леле, ме откри. Не знам. Сакам само да се правам паметна користејќи ниски животни форми по форумов, за репутација.
:pos:

ej me zaeba so ova amebi..... stvarno zaebano se osekam... ustvari ti znaes so e ameba ili na televizija slusna i sea go upotrebuvas?:)

она сакаше да ти воочи дека немаш нервен систем односно не си ни свесен што е тоа...абе еволуцијата има чудни теркови жити се:pos2:

значи кога рајата ке речат мило знаеш ли што е чаша(пример)

ЗНАЧИ:vozbud: имаш ли поим од ЧАША!!!

и нормално тоа е шпанско село нели...немам поим одговараш:toe:

Леле, ме откри. Не знам. Сакам само да се правам паметна користејќи ниски животни форми по форумов, за репутација.
:pos:
a ti visoka zivotna forma si? ako ako digaj si reputacija... i ti mora so neso se zanimavas ne moze da se dosasaduvas... :))

она сакаше да ти воочи дека немаш нервен систем односно не си ни свесен што е тоа...абе еволуцијата има чудни теркови жити се:pos2:

значи кога рајата ке речат мило знаеш ли што е чаша(пример)

ЗНАЧИ:vozbud: имаш ли поим од ЧАША!!!

и нормално тоа е шпанско село нели...немам поим одговараш:toe:
taka e....ne mozam ja so akademski lica kako vas... :) gleam eksperti za ste se...ej od sea idoli mi stanavte....:)

vody, te machi li nesto u zivotov?:nenene:

Od kaj nikna Bog da chuva.
neshto se deshavalo pred 1 godina i sea ti pa istata prikazna?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom