Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Odmazni4ka's friends, reunite!
Де бе Андоне, другарка ти Стаменковиќ се резилеше и изеде јак ремет, и ти сега? :nesvest:
Некои лекови не се купуваат без рецепт, знам..

не нее ЈБТ има јака борба.. никој не попушта .... ахахаха
haha :D koj kako si ja naredil :D

А ти си главен? И ај те молам кирилица да пишуваш
so ne kaza porano latinica deka ne znaes da citas..nemase da se macam da pisuvam tolku...

Odmazni4ka's friends, reunite!
Де бе Андоне, другарка ти Стаменковиќ се резилеше и изеде јак ремет, и ти сега? :nesvest:
Некои лекови не се купуваат без рецепт, знам..
dali ti mislis mene mi e galje...sea nema da mozam da iskocam nadvor... me remetele na kajgana oflele.... :)

so ne kaza porano latinica deka ne znaes da citas..nemase da se macam da pisuvam tolku...

dali ti mislis mene mi e galje...sea nema da mozam da iskocam nadvor... me remetele na kajgana oflele.... :)
чоeче остај .. фурај си свој филм.. ние наше... ти среќен... ние насмеани .. happy end? a?:pos2::pos2::pos2:

Хмм се чудам како до сега можев да прочитам? Некоја чудна сила е ова...

Па ако не ти е гајле кога ти се смее цело Скопје, be my guest, прави се будала и понатака, што те тркалам.
Не се закануваш со тепачка на 1ви септември?
Ништо, не ги исполни моите очекувања.
Другарка ти така функционира.
Sad Lilly, rly sad. :cry:

паметен дечко си ахахахаха..
ако памтиш со мирјана кога бевме алкохол и цигари ахахахах од таму те знам хахахаха

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ааа сите ја памтат Мирјана :back:

Па ако не ти е гајле кога ти се смее цело Скопје, be my guest, прави се будала и понатака, што те тркалам.
Не се закануваш со тепачка на 1ви септември?
Ништо, не ги исполни моите очекувања.
Другарка ти така функционира.
Sad Lilly, rly sad. :cry:
ne znaev deka skopje se sostoi od 5 dusi koj se clenovi na forumov... :) hahahahahahah tepacka na 1vi septemvri hahaha so koj be da se tepam... :)

паметен дечко си ахахахаха..
ако памтиш со мирјана кога бевме алкохол и цигари ахахахах од таму те знам хахахаха

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
koga bila ova zimi se ne mi teknuva kaj sme bile...?

5 Души досега има на темава, ама од уста на уста ко ке се прошири?
a ne znaev deka najbitno u zivotot vi e sto se pisuva na temava.ahaa..izvinete ako ve voznemiriv nema se povtori :)

ne znaev deka skopje se sostoi od 5 dusi koj se clenovi na forumov... :) hahahahahahah tepacka na 1vi septemvri hahaha so koj be da se tepam... :)

Хахахахахаха!
Траги-комедија ќе испадне ова на крајот.
Ти плачеш-ние се смееме.
Така беше и со другарка ти.
Pathetic, trully.
:pos:
ЗакоН!

забораив како се викаше зграва... со тој американецот хахахахах
da me utepas ne mi teknuva :) Od damna bilo toa.. :)

Хахахахахаха!
Траги-комедија ќе испадне ова на крајот.
Ти плачеш-ние се смееме.
Така беше и со другарка ти.
Pathetic, trully.
:pos:
ЗакоН!

hahaha ej tebe ko mal smesko te vikaa?:) a od kaj vide deka placam ziti se ... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom