Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hahaне нее ЈБТ има јака борба.. никој не попушта .... ахахаха
so ne kaza porano latinica deka ne znaes da citas..nemase da se macam da pisuvam tolku...А ти си главен? И ај те молам кирилица да пишуваш
dali ti mislis mene mi e galje...sea nema da mozam da iskocam nadvor... me remetele na kajgana oflele....Odmazni4ka's friends, reunite!
Де бе Андоне, другарка ти Стаменковиќ се резилеше и изеде јак ремет, и ти сега? :nesvest:
Некои лекови не се купуваат без рецепт, знам..
чоeче остај .. фурај си свој филм.. ние наше... ти среќен... ние насмеани .. happy end? a?:pos2::pos2::pos2:hahakoj kako si ja naredil
so ne kaza porano latinica deka ne znaes da citas..nemase da se macam da pisuvam tolku...
dali ti mislis mene mi e galje...sea nema da mozam da iskocam nadvor... me remetele na kajgana oflele....![]()
Хмм се чудам како до сега можев да прочитам? Некоја чудна сила е ова...hahakoj kako si ja naredil
so ne kaza porano latinica deka ne znaes da citas..nemase da se macam da pisuvam tolku...
dali ti mislis mene mi e galje...sea nema da mozam da iskocam nadvor... me remetele na kajgana oflele....![]()
aj cim vikas taka taka neka e...чоeче остај .. фурај си свој филм.. ние наше... ти среќен... ние насмеани .. happy end? a?:pos2::pos2::pos2:
паметен дечко си ахахахаха..aj cim vikas taka taka neka e...
паметен дечко си ахахахаха..
ако памтиш со мирјана кога бевме алкохол и цигари ахахахах од таму те знам хахахаха
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ne znaev deka skopje se sostoi od 5 dusi koj se clenovi na forumov...Па ако не ти е гајле кога ти се смее цело Скопје, be my guest, прави се будала и понатака, што те тркалам.
Не се закануваш со тепачка на 1ви септември?
Ништо, не ги исполни моите очекувања.
Другарка ти така функционира.
Sad Lilly, rly sad. :cry:
5 Души досега има на темава, ама од уста на уста ко ке се прошири?ne znaev deka skopje se sostoi od 5 dusi koj se clenovi na forumov...hahahahahahah tepacka na 1vi septemvri hahaha so koj be da se tepam...
![]()
koga bila ova zimi se ne mi teknuva kaj sme bile...?паметен дечко си ахахахаха..
ако памтиш со мирјана кога бевме алкохол и цигари ахахахах од таму те знам хахахаха
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
a ne znaev deka najbitno u zivotot vi e sto se pisuva na temava.ahaa..izvinete ako ve voznemiriv nema se povtori5 Души досега има на темава, ама од уста на уста ко ке се прошири?
забораив како се викаше зграва... со тој американецот хахахахахkoga bila ova zimi se ne mi teknuva kaj sme bile...?
ne znaev deka skopje se sostoi od 5 dusi koj se clenovi na forumov...hahahahahahah tepacka na 1vi septemvri hahaha so koj be da se tepam...
![]()
da me utepas ne mi teknuvaзабораив како се викаше зграва... со тој американецот хахахахах
Хахахахахаха!
Траги-комедија ќе испадне ова на крајот.
Ти плачеш-ние се смееме.
Така беше и со другарка ти.
Pathetic, trully.
ЗакоН!
hahaha ej tebe ko mal smesko te vikaa?a od kaj vide deka placam ziti se ...
![]()