Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
razocaram sum od slabiot prikaz na inter materaci spored mene zasluzi dvata zolti posto ne vnimavase pa koga tores ke go pretrcase morase da go faulira od zad grb a pravilata se jasni sekoj start od zad grb se sankcionira so karton a kakov toa odlucuva sudijata imaa sreka cist penal napravi viera znaci sudijata bese neutralen i zatoa toj ne ekriv sto inter izgubi kriv e mancini i negovata glupa i naivna taktika.
izvinete site gresime ponekogas pa ova sakav da ko postiram vo fan klub inter

razocaram sum od slabiot prikaz na inter materaci spored mene zasluzi dvata zolti posto ne vnimavase pa koga tores ke go pretrcase morase da go faulira od zad grb a pravilata se jasni sekoj start od zad grb se sankcionira so karton a kakov toa odlucuva sudijata imaa sreka cist penal napravi viera znaci sudijata bese neutralen i zatoa toj ne ekriv sto inter izgubi kriv e mancini i negovata glupa i naivna taktika

ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕ!!!!!bik што ти е бе царе пијан да не си???:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:

celtik ne ti e prv pat vaka da se prefrlis.
Semesas u veza a?:pos2:

razocaram sum od slabiot prikaz na inter materaci spored mene zasluzi dvata zolti posto ne vnimavase pa koga tores ke go pretrcase morase da go faulira od zad grb a pravilata se jasni sekoj start od zad grb se sankcionira so karton a kakov toa odlucuva sudijata imaa sreka cist penal napravi viera znaci sudijata bese neutralen i zatoa toj ne ekriv sto inter izgubi kriv e mancini i negovata glupa i naivna taktika

мислам дека не ти е прв пат вака да забегаш. ај те молам кажи ми со која тема се мешаш?

Овие да си се фатат под рака со Бакојани и на избор за Мис Џипси да се пријават.

Аа тошенце вии сеа тука убаина :smir: ти па од 60 а оваа???

2hzh2z6.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom