S
Jejj... Вечер си имамм новаа љубовв.. се надевам овој ќе свати дека без него неможаам да живеамм... :kesa:![]()
Морничава Росалинда...
Е овој веќе не е мој тип.. !!![]()
Ем темница ем наочари клал
![]()
шо му е на типов...? првпат гледа лубеница или..? :lud: :lud:
Oд Кај е ?Крсте се вика типчево...хахахахахахахах смешно дебело чоече..хахахахах
Прилепчанче....хахаха абе прасенце не знаеш дали се тркала или оди...Oд Кај е ?![]()
Да му кажеш да ми чуваа од лубеницатаа.. кај и да е ќе му навратам на посетаа..!! Изглеаа ќе ја мењавам симпатијатаа денес..!Прилепчанче....хахаха абе прасенце не знаеш дали се тркала или оди...![]()
Крсте?Крсте син на Марина шо предава физика во Кире Гаврилоски?ОМГ, ми беше класна до 8мо, кучка невидена.Ах бе ако е тој Крсте, го заебававме дека Марина му дава да јади од чинијата за сателитскатаКрсте се вика типчево...хахахахахахахах смешно дебело чоече..хахахахах
http://foto.zazabava.com/Diskoteki-B2-23-01-09/IMG_0202
Дали типката од лево е Македонската Ејми Вајнхаус?!
Ама си ужива у лубеница.Крсте се вика типчево...хахахахахахахах смешно дебело чоече..хахахахах
е да со оглед на тоа шо ејми е анорексична !Оваа е малку попуничка :pos2:
Зарем има до толку будали :nesvest:?!Е ај сеа објасни ова
![]()
Да се смеам или да плачам?
НЕ СЕ СТОМАЦИ ТОА ....ТОА СЕ ТРАКТОРСКИ ГУМИ ЗА ПЛИВАЊЕ .... СИ ГИ ЗАБОРАИЛЕ ДЕЧКИТЕ ПРЕД ДА СЕ СЛИКААТ :pos2::pos2:подгответе се....сега напаѓам
![]()
![]()
![]()
друштвото со стомаците
и нормално ПРОФИЛОТ
еве го вистинискиот одмазник
девојки навалете
Не бре тоа отокот од заушките не им до слегол долу и останал на срединаНЕ СЕ СТОМАЦИ ТОА ....ТОА СЕ ТРАКТОРСКИ ГУМИ ЗА ПЛИВАЊЕ .... СИ ГИ ЗАБОРАИЛЕ ДЕЧКИТЕ ПРЕД ДА СЕ СЛИКААТ :pos2::pos2: