Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 септември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
2
што дијалект е песната на овие погоре раперчиштава?? т бојс како и да беа???--Извинете вака за оф топик
:smir:

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Шо е работава со младинава денес бе:nesvest: Сите рапери и пејачи станаа преку ден станаа ела не ремети ги :vozbud: Дај бе ако немате на шо да ги трошите парите од татковците фрлајте ги на улица барем некој добро ке види од нив ! :helou:

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Немам коментар за овај:uvo: Запечен нешо па шмекат со униформа демек:vozbud: Лиглата те сфаќам за овај, немојш стварно да одолееш, шо е право право е:salut:

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Немам коментар за овај:uvo: Запечен нешо па шмекат со униформа демек:vozbud: Лиглата те сфаќам за овај, немојш стварно да одолееш, шо е право право е:salut:
Готово се заљубив.. штетаа шо имам 17 ќе го тужат за педофилија човекот.. инаку одма му се пуштам :kesa:

:vozbud::vozbud::vozbud: Ноќ на вештерките или?:tapp:

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Лигла, јас да сум на твое место би ризикувал :vozbud: Типов е совршен за секоја,мислам дека ке имате некоја хемија мегу вас:smir: А за овие матурантиве, нишо освен доџе ми да вриснем :tv:

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Лигла, јас да сум на твое место би ризикувал :vozbud: Типов е совршен за секоја,мислам дека ке имате некоја хемија мегу вас:smir: А за овие матурантиве, нишо освен доџе ми да вриснем :tv:
Се плашам да не бидеме осудувани од околината :place:Ахх.. толкууу ли гоо сакам... Тој ставв... тиее оччиии... таа униформмаа... :kesa::smeshko::kesa:

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
:vozbud: Во љубов и во војна нема правила :vozbud: Јас би те сфатил, гледајки ги сликиве на се би бил спремен да бев женско :back::pos2: Не ме разочарувај, пробај од забранетото послатко е ! :vozbud::smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Е ај сеа објасни ова

Да се смеам или да плачам?

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
:vozbud: Во љубов и во војна нема правила :vozbud: Јас би те сфатил, гледајки ги сликиве на се би бил спремен да бев женско :back::pos2: Не ме разочарувај, пробај од забранетото послатко е ! :vozbud::smir:
Ќе му оставам порака на хи5 стискај палци да ми вратии.. :vozbud::se_ molam:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom