Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
хаха се избацуваат бе ,,легенди'':pos2: лоол

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Сограѓанќи мои, ФиНи девојчиња ...
Леее абе летово ја ќе се залетав по оваа...ама ја мислев дека е помала и дека е мирна...а тек сега по сликиве сфатив дека била дрољетина(ај по благо речено си го бара)!!!:toe:

V

Viktoranius

Гостин
Ауууу вакво нешто не сум сретнал до сеа. Читајте и го делот каде се опишува.

http://www.prijateli.com.mk/u/thesweetnessi/

za mene li pa samo ke recam jas sum USTAVOT a moite zelbi ZAKONI
Pa.....JaS mn sakam da gledam filmovi i da kisnam na msn po celi denovi so ima eden zbor 24/7 sum na msn :> najmnogu sakam da slusam muzika,a i najmnogu sakam da si bidam so drugarkite. So da vi kazam za niv najmirni se najswatki i najotkaceni samo da se setalo a jas sakam da sedam doma i da si gledam fudbal utakmici... ama to e.Samo se karame i se dogovarame za nekoi promocii,spotoj i slicno.Ucam med.mn sakam patalogija jas mn mi e strav od zivi lujge (mislam strav mi e dagi lekuvam) ama da praam autopsija,abdukcija,biopsija i sl.ne mi e strav i4
citam i knigi ako imam vreme odam i po kulturni i umetnicki manifestacii ama poretko omilen poet mi e hmmm Krste Petkov Misirkov
se zezam nemam takov hehe.Omilen film mi e 2-rata svestska vojna isto taka i sum citala kniga za nea.istorija ina4e ne sakam mn ama ako e za hitler nesto mora da g0 znam omilena istoriska licnost mi e toj.Mn mrazam da odam po ulici i da frlam gubre toa e nesto so e pod moe nivo.mrazam i da iskacam so ZAKO li4nosti (ZAKO-zako4eni)i mrazam da gi pogajgam lujgeto V SRCE.!!,,
, ama mn mi velat deka go praam.na skolo imam proff edna tetka i edna baba i strina na drugarkami i taka.Mrazam CIKI4 oti takvite se nekako kako da kazam cikli4ni haha JBG. A da vi kazam nesakam istorija oti ednas si gledavme na klasen a klasnio me zatepa i zatoa.ina4e sum mirna jas si ucam i mn sakam ko4e treba da se bega ot casoj...site begaat jas ostanuvam i mene me pustaat hah.
A niz skoloto imam i ЖАБИ i se ama ubo e.Ako saka nekoj da doznae fazla za mene eve msn- vanesa_sweedy@hotmail.com- ina4e slusam ROk i mislam deka toa e vistinksta muzika i deka treba da se slusa samo toa a ne denesnicava da leta po TRANS muzika,a ne ni znaat sto e toa haha.Jako e drugar da ti e menager na kafi4 i odis i on te faka za raka ama so baram u kafici u koi mi pustat SRPSKO uzas katastrofa e toa i so SRPSKOTO edno pivo ili neso poalkoholno ,toa e propasta na svetot.Ama so ke prajs koa tatko ti doma ke slusa PINK pa i ti pokraj nego moras!! Gi svajcam do nekade decava ne se tie krivi so neznaat da slusat BOLJa muzika.Vaka nekogas imam mn raboti da kazam i eve citajte znam deka mn raboti nema da gi svatite i jas ne gi svaj4am.Edden den a toj den ke dojdi se ke vi se razjasni oti ko 4e stanite sekogas vise spija ama ednas ke stanite naspani i ke razberite se ne se ma4ete sega i ne se trudete da me svatite....MalcE se tie INTELEGENTNITE kako mene so koi mozam da komuniciram Drugarkite ke svatat si vikam se VALERIJA namn ke svati taa najpametna posle mene nie u drustvoto(skolsko) ina4e imam uste edno drustvo ot tamo site si gi sakam najubavki se
i znajte so NEKOJ VE POSMATRA I OD NAPRED I OD NAZAD no TOJ E ZAD VAS....ne prasuvajte kako i so no razmslete i ke svatite deka e taka a ako ne svatite mislete dur ne svatite!!!!!

eve sto pravam vo slobodno vreme pisuvam kniga koja ne e dopisana no eeve vi del od nea

Си беше едно лето кога јас и ти бевме заљубени,но се случи една трагедија!Една змија пројде меѓу нас и те изеде тебе!!
срцето ми се олади и се распарчи на милион парчиња кои неможат да се соединат.Но да ти кажам уште едно ти засекогаш ке останеш во мојо граден кош!Оттогаш јас решив да се фарбам со коректор и си ја пикнав главата во полуполна када со коректор!Истурив околу 1 00 коректори од по 40 денари.И одев таква и ми падна на глава кофа со ацетон и бев ЦЕЛА - БЕЛА!!!(оти коректорот се раствора во ацетон)

Ina4e da se pofalam jas imam snimano pesna i koj so saka da me slusne slobodno moze da me slusne na ovoj link

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.285
Фејк ми личи дека е. Особено последниот дел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom