Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Имаше право типот:nesum: не требаше да го стаам сега мене кем е реметатт:tapp:
Шала на страна, ама кога ти влегов во профилот гледав мои топ френдс и на мене коментари што ми оставале а твои слики, твој скин, се останато твое беше...weird

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Шала на страна, ама кога ти влегов во профилот гледав мои топ френдс и на мене коментари што ми оставале а твои слики, твој скин, се останато твое беше...weird
Као така бе?? баг некој да не имаат??

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ova desno mu se friends a ne mu se top friends! se primetuva po toa so nad niv pisuva

Видете ги сите 654 пријатели

ne e bag...
Грешка си друже, тие не му се френдс, мене во топ френдс ми се а се појавуваат дека кај него истите, исто така коментарите јас што ги имам се појавуваат кај неговиот профил, и така наместо на него коментари што му праќале мои се гледаат ама тоа јас само ако влезам да му го гледам профилот. Иначе да чист баг е.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Грешка си друже, тие не му се френдс, мене во топ френдс ми се а се појавуваат дека кај него истите, исто така коментарите јас што ги имам се појавуваат кај неговиот профил, и така наместо на него коментари што му праќале мои се гледаат ама тоа јас само ако влезам да му го гледам профилот. Иначе да чист баг е.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3151481983&ownerId=312546888&albumId=228295967

(Не е) Препорачливо да се гледа цел албум :)

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
ova ne e za remet... ova e za zalenje.. :pos2:
Аман бе...имајте малку милост....не само ставајте нешто колку само да ставите...не е е ова за ремет ова е за плачење:cry:

ако ти дркаш немора да значи дека сите дркаат бе другар...башка има тема кај што се остава свој хајфајв,мајспејс и сл.. а самодовербата е моја работа.
Специјално за оваа прилика мојот хајфајв
Коа го отворив твојот хајфајв си ги видов моите топ френдс кај тебе?!

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom