Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаше право типот:nesum: не требаше да го стаам сега мене кем е реметатт:tapp:
Шала на страна, ама кога ти влегов во профилот гледав мои топ френдс и на мене коментари што ми оставале а твои слики, твој скин, се останато твое беше...weird

Шала на страна, ама кога ти влегов во профилот гледав мои топ френдс и на мене коментари што ми оставале а твои слики, твој скин, се останато твое беше...weird

Као така бе?? баг некој да не имаат??

filipronaldo со цвикериве си фаца...нема што:pos2:

Као така бе?? баг некој да не имаат??
Еве на што мислам...Овие не се твои топ френдс 100%, а види подоле твои слики има..:smir:
phphii8r5-untitled.JPG

ova ne e za remet... ova e za zalenje.. :pos2:

Attachments

• boston_babes_4_U.jpg
    boston_babes_4_U.jpg
    20,8 KB · Прегледи: 685
ova desno mu se friends a ne mu se top friends! se primetuva po toa so nad niv pisuva

Видете ги сите 654 пријатели

ne e bag...
Грешка си друже, тие не му се френдс, мене во топ френдс ми се а се појавуваат дека кај него истите, исто така коментарите јас што ги имам се појавуваат кај неговиот профил, и така наместо на него коментари што му праќале мои се гледаат ама тоа јас само ако влезам да му го гледам профилот. Иначе да чист баг е.

Грешка си друже, тие не му се френдс, мене во топ френдс ми се а се појавуваат дека кај него истите, исто така коментарите јас што ги имам се појавуваат кај неговиот профил, и така наместо на него коментари што му праќале мои се гледаат ама тоа јас само ако влезам да му го гледам профилот. Иначе да чист баг е.

http://www.hi5.com/friend/photos/di...151481983&ownerId=312546888&albumId=228295967

(Не е) Препорачливо да се гледа цел албум :)

ova ne e za remet... ova e za zalenje.. :pos2:

Аман бе...имајте малку милост....не само ставајте нешто колку само да ставите...не е е ова за ремет ова е за плачење:cry:

ако ти дркаш немора да значи дека сите дркаат бе другар...башка има тема кај што се остава свој хајфајв,мајспејс и сл.. а самодовербата е моја работа.
Специјално за оваа прилика мојот хајфајв

Коа го отворив твојот хајфајв си ги видов моите топ френдс кај тебе?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom