Paranoik
내 ♡, ∞.
- Член од
- 10 август 2008
- Мислења
- 1.873
- Поени од реакции
- 451
хахахаа...:nesvest:...Лејм фотошоп?...:nesvest:
хахахаа...:nesvest:...Лејм фотошоп?...:nesvest:
да да тој е .... добра фризура и уште подобра кна и риџа и каква и да е таа боја за косаЛОЛ ова е у Алпина?! тој кафичот карши Моша :pos2: а типов некој комшија ми е изглеа хаха
лееее стварно бе отсега ке се пазам![]()
Се плашам дека се повеќе и повеќе се шири заразата што ја пушти Одмазни4ка.:nesum:
Дечкото сака СопрајсMy name is Riste,but call me Riste MAFIJASO.I have 19 years old,I study in na evropskio, and I live na oraaavica.I want crazi thinks and crazi parties,and also I want soprise.kiss43,muwaa
Да ги наврам види му ја фацанаVidi go BOBIII
![]()
да али восочна фигура со добри сисеАбе ова на восочна кукла ми личи
хахахахахахахахахаххаха леле вака здраво се неам насмеано господ знае од коа аахаххахаахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахаах!Ж’лти з’бки и нерви лабави... :pos2:
Може и не и се толку жути, ама доволно е глупа да не примети дека претерува со пудра, па ептен и доаѓаат до израз. Фак еј, по морбирна девојка од оваа немам видено од средно... :mutav:
хахаахаххахахахахахахахахахахахахааахахахааххахаххааххахахахахахахахахаахаххахаахахаахахахахахахахаа ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа умрееееееееееееееееееееееееееееееееееев ахахахахххахаххха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Секирче од Crybaby со Џони Деп. Оригинал.