Paranoik
내 ♡, ∞.
- Член од
- 10 август 2008
- Мислења
- 1.873
- Поени од реакции
- 451
хахахаа...:nesvest:...Лејм фотошоп?...:nesvest:
хахахаа...:nesvest:...Лејм фотошоп?...:nesvest:
да да тој е .... добра фризура и уште подобра кна и риџа и каква и да е таа боја за косаЛОЛ ова е у Алпина?! тој кафичот карши Моша :pos2: а типов некој комшија ми е изглеа хаха
лееее стварно бе отсега ке се пазам
Се плашам дека се повеќе и повеќе се шири заразата што ја пушти Одмазни4ка.:nesum:
Дечкото сака СопрајсMy name is Riste,but call me Riste MAFIJASO.I have 19 years old,I study in na evropskio, and I live na oraaavica.I want crazi thinks and crazi parties,and also I want soprise.kiss43,muwaa
Да ги наврам види му ја фацанаVidi go BOBIII
да али восочна фигура со добри сисеАбе ова на восочна кукла ми личи
хахахахахахахахахаххаха леле вака здраво се неам насмеано господ знае од коа аахаххахаахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахаах!Ж’лти з’бки и нерви лабави... :pos2:
Може и не и се толку жути, ама доволно е глупа да не примети дека претерува со пудра, па ептен и доаѓаат до израз. Фак еј, по морбирна девојка од оваа немам видено од средно... :mutav:
хахаахаххахахахахахахахахахахахахааахахахааххахаххааххахахахахахахахахаахаххахаахахаахахахахахахахаа ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа умрееееееееееееееееееееееееееееееееееев ахахахахххахаххха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Секирче од Crybaby со Џони Деп. Оригинал.
Muwaaaaaaaa )))))))))))))))))Дечкото сака Сопрајс