Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЛОЛ ова е у Алпина?! тој кафичот карши Моша :pos2: а типов некој комшија ми е изглеа хаха

да да тој е .... добра фризура и уште подобра кна и риџа и каква и да е таа боја за коса

3kAeqf933046-02.jpg

Се плашам дека се повеќе и повеќе се шири заразата што ја пушти Одмазни4ка.:nesum:

My name is Riste,but call me Riste MAFIJASO.I have 19 years old,I study in na evropskio, and I live na oraaavica.I want crazi thinks and crazi parties,and also I want soprise.kiss43,muwaa

Дечкото сака Сопрајс :vozbud::vozbud:

Ж’лти з’бки и нерви лабави... :pos2:

Може и не и се толку жути, ама доволно е глупа да не примети дека претерува со пудра, па ептен и доаѓаат до израз. Фак еј, по морбирна девојка од оваа немам видено од средно... :mutav:
хахахахахахахахахаххаха леле вака здраво се неам насмеано господ знае од коа аахаххахаахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахаах!

Секирче од Crybaby со Џони Деп. Оригинал.
хахаахаххахахахахахахахахахахахахааахахахааххахаххааххахахахахахахахахаахаххахаахахаахахахахахахахаа ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа умрееееееееееееееееееееееееееееееееееев ахахахахххахаххха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom