Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Последната епизода беше многу добра. Доста напната особено кога ги ловеја еден по еден.
Само Сајлар не успеаја да го фатат.
Единствено ми е криво што не ја снимија оваа епизода во 3D како што беше епизодата на Chuck(ја даваат веднаш пред Heroes). Ќе беше поинтереснода видевме некои од специјалните ефекти во 3D.

Епизодата беше горе доле супер иако во целина сакав Нејтан да беше убиен во 2рата сезона -.-.Крајот беше супер а особено Клер <3.Питер не знам каква моќ има, дали им ги присвојува моќите или истата како онаа што ја имаше претходно.
Claire : We are gonna make an unexpected landing :vozbud:
Не ми стои ова како дежа ву , не знам зашто на некој му изгледа така али супер е тоа што се заедно.Барем според мене.. на пример Клер и Трејси(Ники) никогаш не се сретнале(освен на поминување на крајот на 1вата сезона) и слични такви ситуации.
Заклучок :The policeman's gear is to OP!:pos2:
Edit:
Сега кога ја прегледав по втор пат Андо кога го активира ГПСот се покажа некаде во Африка (претпоставувам Тунис) и кога летна авионот може ќе падне во некоја пустина :vozbud: Може местото да е поврзано со тој што му даде "spirit walk" на Паркман..едвај чекам другата епизода.

Е тоа со Паркман не ми се допадна, само колку да му дадт приказна за во овој volume.
Хиро/Андо приказната е интересна, со Сајлер ќе биде интересно!
Ангела ми е така моќен лик, паметна е. Исто и ХРГ, супер лик, double agent маме му :) Мохиндер ми беше поинтересен во првата и втората сезона, ама сега..... глуп е.
Нејтан е подобар како негативац вака.. му стои, политичар е :). Трејси не ја сакав, ама сега пак е претставена како манипулативна курва, а сега се и е надвор од контрола.

Ако ја вратат уште и Ел за некоја епизода па макар и во минатото би било супер затоа што МНОГУ Е ЗГОДНА :wink:
Има гласини дека Симон ќе се појави со моќ, ама не верувам...

Оптимист сум дека со Volume 4 Хероите ќе го вратат стариот сјај на серијата.
Добро е што почнаа сега кога завршија испити, па ќе си ги гледам секој понеделник навечер/вторник наутро.:tv:

Ајде само да си прашам, знам дека има 2 сезони кажете ми за тие поупатените по колку епизоди се во сезона и колку се очекува до крајот на серијата.
П.С. сакам да седнам и се од почеток до крај да изгледам и да се мрднам.:vozbud:

Ајде само да си прашам, знам дека има 2 сезони кажете ми за тие поупатените по колку епизоди се во сезона и колку се очекува до крајот на серијата.
П.С. сакам да седнам и се од почеток до крај да изгледам и да се мрднам.:vozbud:

izgleda si loso informiran veke e pocnata 4 sezona ili prodolzetokot na 3 sezona.
1 sezona ima 23 epizodi
2 sezona ima 11
3 sezona ima 13 + prodolzetocite t.e novite epizodii

izgleda si loso informiran veke e pocnata 4 sezona ili prodolzetokot na 3 sezona.
1 sezona ima 23 epizodi
2 sezona ima 11
3 sezona ima 13 + prodolzetocite t.e novite epizodii

Малце лошо си ме разбрал ама нема врска, знам дека се повеќе од две ама прашањето ми беше колку до крај на серијата? фала :helou:

Малце лошо си ме разбрал ама нема врска, знам дека се повеќе од две ама прашањето ми беше колку до крај на серијата? фала :helou:

Никој не знае колку има до крајот. Ретко за која серија се знае тоа. До крајот на сезоната има уште 12 епизоди.

Heroes.S03E15.HDTV.XviD-LoL e izlezena mozete da ja dL

interesna epizoda edna od najinteresnite do sega.
Borbata veke zapocna ke bide borba pomegu dve silni strani....
Cant Wait.

бојот започна горе Крушево ... :)

интересна и динамична епизода, безвеза погина и Дафне па овие сите жени една по една ги изништија
можеби и нема да е мртва незнам :toe:
а инаку ме интересира како Андо ќе си ги врати моќите а ќе ги врати секако
и на Питер сега погрда му е моќта, ич не ми се свиѓа онака

Изгледа само мене ми беше досадна епизодата.

Ако може линк за превод на најновата 15 епизода пошто не најдов на титлови,поднаписи и пријеводи плс.?

Епизодата беше супер ..Штета што Дафне е мртва...Ич не ми се допага новата моќна Питер и појма немам како Хиро ќе си ја врати моќта..Чекам одговор на тоа прашање во наредните епизоди...

Изгледа само мене ми беше досадна епизодата.

+1 . Почнува и да ме нервира серијата. Дефинитивно 1. сезона најдобра.

Вечер почнуваат да ја репризираат 1. сезона на ТВ (во Словенија) и мислам дека ќе ја гледам пак :tv: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom