Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Појма Неам
Фантом друже, како ке напраи бекап и како ке инсталира Виндовс ако цд-ромот не му работи? Ти текнуе????
Кај нас има едни ствари што ги викаме Universal Serial Bus, или нагалено USB.
Па ај пошто наслово е проблеми со цд ромот и ја тука ќе си пишам. Ме зеза нешто цд ромот на лап топот, ретко чита цдња и некои што порано ги читал сега не сака, а и кога режам нешто ќе почне и одма престанува да режа, само го заебува цдто. И прво пишуваше дека не наоѓа никакво цд, за сеа да почне да пишува request could not be performed because of I / O error. Ако знаете да ми кажете дали е нешто сериозно, да го носам на сервис ли, има лек или нов да си купам?![]()
Се мењаат, не е проблем тоа, ама слим режачите се поскапички малце, мислам накај 60 евра. Однеси го на сервис да го отворат и да го зачистат. Со такво цеде со четкичка не пробувај, може да ти ја измести главата на ласерот, па да имаш поголеми проблеми.
Ја пробав твојава финта, ама зошто имав некој багиран неро 8 ми бапна BSOD (Blue screen of death), и сега морав да го реинсталирам (неро-то)Еве мал трик за поголем процент на квалитетно режање на цедиња преку NERO:
1) Ставаш празен диск
2) Уклучуваш NERO
3) Бираш што да режаш, на што, итн. ама НЕ ПОЧНУВАШ уште да режаш
3) Одиш во TASK MANAGER
4) Одиш во табот Processes
5) Го наоѓаш nero.exe таму
6) Му даваш десен клик -> Set priority -> High
7) Многу поквалитетно режање на цедиња и помалку FAILED![]()
Ја пробав твојава финта, ама зошто имав некој багиран неро 8 ми бапна BSOD (Blue screen of death), и сега морав да го реинсталирам (неро-то)![]()